İçeriğe Yönlendir

Voltran; Sorunlar, Yorumlar


Melih Uyar

Recommended Posts

Melih Uyar

voltran yeni bir sürüm çıkarmış bu perşembe taktıracağız bakalım eskisinde sizinde bildiğiniz gibi hiç memnun değidim. artık avrupadan gelecek diye duydum birde şimdikinden farkı beyin ve enjektörleri değiştirmişler.artık bilgisayardan ayar mayar yokmuş hepsini kendi ayarlayacakmış

Yorum bağlantısı
Melih Uyar

aman abi ayar deme yav zaten hiç ayar tutmuyoki şimdiki birde bunu görelim bakalım fark olarakta 100 ytl istiyorlar

Yorum bağlantısı
  • 4 ay sonra...
Mehmet Ozyurek

Alper BEy, kullandığımız sistemler genelde sıralı sistem olduğu için malwesef o ayar vidalarından bizim araçlarda yok..

Ama

Bu sorunda tek suçlu bence Voltran..

Distribitörü arayın bence.. Daha doğrusu imalatçıyı..

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Sıralı sistemlerde bu şekilde manuel bir ayar söz konusu değil.. Anlattığınıza göre ya araç karbüratörlü, yada enjensiyonlu araca karbüratörlü kiti takmışlar..

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Burhan Düver

voltran marka gaz sistemi takmak istiyorum sadece fiatı cazip olduğundan fikirlerinizi bekliyorum

çocuğu okula araçla bırakmak zorunluluğu doğdu.saatler geri alınınca ders saatleri değişti araç saatleri uymaz oldu.gaz takmak çözüm olabilir ,okul ev arası gidiş geliş 40 KM.aleti kullanırsak ayda yaklaşık 1300 KM yol yapacağımı düşünüyorum.benzinde gerçi bu yolu yapamam 900 desek *3 ten 270 ytl .gazla 1200*150 den 180 ytl aradaki 90 ytl de voltran'ı karşılıyor.şirkette 3 adet lpg li aracımız var, 2 clio 1 A4 cliolar 2007, A4 1996 model 1.8 . hepsinde voltran var cliolarda gaz benzin fark edilmiyor A4 te gazda bayağı bir güç kaybı oluyor .clioları izmirliler bilir 1. sitede gas center e 150 peşin kalan 10 taksit 950 taktırdık BRC de takıyorlar, voltran için tabi BRC yi tutmaz ama her yerde servisi var nerede arıza yaparsa çözümü kolay olur diyorlar samimi gördüm. BRC ye 1650 diyorlar arada ciddi bir fark var.montaj da biraz seyrettim bayağı araca bunu takıyorlardı ,ama tabi çoğunluk her zaman kendi için doğru olanı bilemez.bu taktığınız voltranın ne modeli diye sordum son modeli dediler BRC de fast, seq gibi uzantılar var dediğimde onlarında arasında fark yok MAP diye bir dalgası var sadece o farklı dedi buradaki yetkili arkadaş kendisi bayan. makine mühendisi olduğunu söylediler ama sanayi ustası ağzıyla konuştu belki hizmet ettiği çoğunlukla böyle anlaşıyordur.

Yorum bağlantısı
Serkan Yakut

şöle özetle cvp verirsem ben 3 ayda akme marka lpg taktırdır 1,300 YTL ye araca lpg taktığımda 140 bindeydi şimdi 190 bine yakın kötü yanını gördüm mü hiç diye sorarsan taktığımın 2. günü araç durduğum zaman stop ediyodu bil. ayarladılar o sorunda kayboldu şimdiye kadar başka hiçbir sorun yaşamadım tavsiye ederim bence önemli olan marka ismi değil nasıl montaj yapıldığıdır.. montaj sağlam olursa sistem o kadarda bence önemli değil bu kadar km yapacağını düşünüyosun ama emin ol bundan fazlasını yapacaksın çünkü az yaktığı için heryere gidip gelmeye başlayacan emin ol :)

Yorum bağlantısı
Halil İbrahim Koray

Voltranı tavsiye etmem yerli taktıracakcan aldesaveya atiker olabilir.Voltranda yazılımda sorunlar var.

Yorum bağlantısı
Nuri Güngör

önemli olan kit in markası degil montaj yapılan yerin titizligi ancak voltran aiçin nette cok fazla kötü tecrübe var o yüzden iyi düşünmek gerekiyor daha önceki araçlarınızda voltranla sorun yasamadıysanız aynı yere taktırılabilir.benim önceki aracımda voltran vardı sıralı degildi ben 40000 km kullandım hiç sorun yasamadım 5000 km dir de babam kullanıyor onda da hiç sorun olmadı ama dedigim gibi nette voltranla ilgili cok fazla kötü tecrübe var.

Yorum bağlantısı
Emre Gülşen

Bahsettiğiniz yerde aracıma Haziran ayında Voltran marka sistem taktırdım, oldukçada memnunum.Herhangi bir sıkıntı olmadı.Servis kaliteside oldukça iyiyidi bayağı ilgilnemişlerdi.

Yorum bağlantısı
Utku Çay

aracıma ilk voltran takıldı ve çok sorun çıkardı. 2. haftada sökttürdüm

Yorum bağlantısı
Hasan Şahin

Bende de voltran vardı.6 ay kullandım.Sorunlarla bir türlü baş edemedim.Söktürüp yerine ultragas kit taktırdım.2 seneyi geçti.Gayet memnunum.

Voltranı kesinlikle taktırmayın...

Yorum bağlantısı
Okyay Pay
Arabasında Voltran kit bulunan üç kişi bir araya gelince robot oluyormu acaba... :selo:

5 kişi lazım :selo:

Yorum bağlantısı
Burhan Düver

biraz ürküttünüz beni ödemeside cazip gelmişti ama biraz bekliyeyim

Yorum bağlantısı
Tamer Ergen

madem ucuz birşey arıyorsunuz atiker taktırım. komşum 6 ay önce taktırdı clio'suna. bir problem çıkartmadı.

Yorum bağlantısı
Armağan Aral

istersen bende sıfır tartarini var sıfır faturasını üzerinize kesebılırım peşin 1200ytl

Yorum bağlantısı
Cihan Yetişken2

Bir kere takılan bir şey, bence biraz fazla verip bilindik bir marka taktırmakta fayda var..

Yorum bağlantısı
İbrahim Özdoğan

Bende Atikerden oldukça memnunum yaklaşık 5000 km dir. Ucuz olsun derseniz tavsiye ederim.

Yorum bağlantısı
Onur Demir

eylül otogaz izmir 3.sanayi veya cınarlıda(porscheye lpg takan firma :) ) Ali usta fiyat biraz tuzlu olsada izmirde daha iyisini bulamazsınız inanın bana

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Oğuz Bey boşver bunları.. Bunlar sana göre değil.. Sen gördüğüm kadarıyla benim gibi pimpirikli birisin.. git 400 lira fazla ver teleflex taktır..

Yorum bağlantısı
Fahrettin Karakoç
Oğuz Bey boşver bunları.. Bunlar sana göre değil.. Sen gördüğüm kadarıyla benim gibi pimpirikli birisin.. git 400 lira fazla ver teleflex taktır..

Mehmet Bey

Benim araçta brc var. Bu teleflex sin brc ye göre farkı ya da avantajı nedir?

Meraktan soruyorum. Ama bir tanıdık araştırıyor artısı varsa önerebilirim.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...