İçeriğe Yönlendir

Focus Benzinlimi Fieasta Dizelmi Yapsam?


Mehmet Ozyurek

Recommended Posts

Hilmi Cavlı

Benzin ile 1olt7100km yakıyorsanır LPGde 11 yakarsınız yaklaşık.

BRC iyidir ben fast kullanıyorum ve memnunum ama şimdi bir daha taktırsam Teleflex taktırırdım. Biraz pahalı ama bence değer. İsterseniz formda ve internette ilgili konuları bir aratın.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

motor çalışma rejimine erişmeden tüketim fazla çıkar ve normaldir. bu kadar yakın mesafede motor ısınmadan lpg yi açamazsınız! yani lpg taktırsanız bile motor ısınana kadar benzinle gitmeniz gerekiyor. bu kullanım şekli ile daha ufak ebadlı dizel fiesta da sizi pek memnun etmez söliim. dizeller de ilk ısınma sürecinde tüketimi fazla makinelerdir. bence focusa devam.

Yorum bağlantısı
Sami Aktaş

Sizinle aynı ikilemi 2004 yılında yaşamıştım.Gerçi daha önce de anlattım bunu da neyse...1.4 dizel fiesta ile 1,6 Focus aynı fiyattı.Gidip Focus aldım bir yıl geçmeden de LPG taktım.İyi kide yapmışım diyorum.O zamanlar forumda LPG ye gıcık bir grup da mevcuttu... :)

Yorum bağlantısı
Can Karacaer

Bu kıdar kısa mesafede ne LPG'den ne de dizelden verim alabilirsiniz. Ayrıca başlangıç maliyetinizi çıkarmanız da seneler sürer.İlla birşey yapacağım derseniz daha küçük bir benzinli araba mantıklı olabilir ama bence değmez...

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

2km yolunuz var. aylık benzin masrafınız nedir? Yeni araba alacağınıza değecek mi?

ayda 500 ytl felan yakıta harcamadıktan sonra niye yeni alıyorsunuz ki? ha 150 milyon ha 250 milyon. kasko-vergi farkı bile zaten sizin farkınızı karşılar.

Yorum bağlantısı
Ertan Aker
bir fiesta sahibi olarak ve objektif yazarak focusa tüp taktırın diyorum. Ben öyle yapmadığıma pişman oldum, bu dizelin derdini çekmeye değmez focusun keyfini yaşayıp tüple ucuz gezmek varken.

yeni fiesta1.4 dizel kullanıcısı olarak ; bu bahsettiğin 'dizellerin dertleri' nelerdir acaba?Beni neler bekliyor?

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...