İçeriğe Yönlendir

Servis Önerileriniz (İzmir)


İbrahim Sarp Doğan

Recommended Posts

İbrahim Sarp Doğan
(düzenlendi)

izmir'de ateşleme sisteminden anlayan ford servisi veya usta tavsiye edebilecek var mı ? subapların (lifterlerin) sökülüp temizlenmeside gerekebilir.

tarihinde ?brahim Sarp Do?an tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
İbrahim Sarp Doğan
:D benim arabanın eski sahibinin bakımları yaptırdığı servis.bende düşündüm burayı.
Yorum bağlantısı
Orkun Özbay

servis yetkili değil ancak sahipleri Ford'un yedek parça bayisidir.

muhtemelen memnun kalırsınız

Yorum bağlantısı
  • 6 ay sonra...
Okyay Pay

Arkadaşlar bende İzmirde bir servis önereyim dedim size belki lazım olur bir gün

bornova 3. sanayide Ateş Tezel Ford Servisi var patronu Ali Tezel Bodrumdan Okyay Pay yolladı deyin (gerçi demenizede gerek yok zaten servis 1 numaradır) selam söyleyin aracınızın her türlü problemi çözülür , çözülemezse çözecek yer bulunur ...

Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...
H.Cenk Bayrakçı

Bülent Bey, "tanışma" bölümünde kendinizi tanıtır mısınız acaba?

Yorum bağlantısı
Ahmet Ertugay

2004 yılında izmir otokoç dan arabamı aldığımda bir sorun için birkaç kez aynı yerin servisine gitmiştim ama tam bir hayal kırıklığıydı ve bir daha asla adım atmadım.yıllık bakımlar dahil.aradan 2 yıl geçince aradılar ve 2 yıldır neden aracı getirmediğimi sordular.ben de servislerinden memnun olmadığımı ve 2 kez diğer ford temsilcisine gittiğimi söyledim.onlarda eskiden bazı sorunlar olduğunu ve giderildiğini artık herşeyin çok iyi olduğunu söylediler.bilmiyorum son dönemde bornova otokoç servise işi düşen oldumu izlenimi nedir merak ediyorum.araç halen garanti kapsamında mecbur anlaşmalı yere gidecez o açıdan.

izmir otokoç dan uzak durmanızı tavsiye ediyorum. yolum düştüğünde birkaç gitmiştim, yapılacak bir tamiratın yada bakımın maliyetini öğrenmek için servis içinde 3 farklı birime gitmek zorunda kaldım, tabi her birimdeki görevlide yerinde olmadığı için uzunca bir süre görevlileri beklemekde cabası. arabayı ilk aldığımda bakımını otokoçda yaptırmayı planlamıştım ama bu olumsuzluklardan sonra uzak durmanın en iyisi olduğuna karar verdim. servis konusunda 3.sanayide prestij oto servis yada beşler oto önerilebilir. ama garanti nedeniyle fabrika servise gitmek gerekiyorsa otokoç yerine gaziemirdeki duğles otonun biraz daha sorunsuz olduğuna duymuştum.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Necat Ertan

Otokoç dandik hizmetinin bedelini ödüyor. Eskiden servis için 10 gün sonrasına randevu veriyolardı, şimdi ise 2 günü geçmiyor. Düzeldi mi bilmiyorum, temkinli olmak lazım otokoç konusunda.

Kendim için konuşuyorum Gaziemirde'ki Duğles servis çok uzak, herşeye rağmen mecburen Otokoçu tercih etmek zorunda kalacağım.

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
  • 2 ay sonra...
Mustafa Ekmekci

arkadaşlar ege bölgesinde yaşıo olup "ben şu servisten gayet memnunum" diyen arkadaşlarımızdan yardımlarını bekliorum. ilk tercih olarak aydın ve nazillideki arkadaşlardan yardım bekliorum. neden böyle bir şey istiosun dicek olursanız pm ile anlatırım.. tşkkrler..

Yorum bağlantısı
Gökhan Bingöl

Aydın zafer iyidir.

Kuşadası'na yolunuz düşerse Dikmenler'de iyidir.Ekibi tamamen değiştirdiler.Artık daha profesyonel çalışıyorlar.

Yorum bağlantısı
Mustafa Ekmekci

Mustafa Bey merhaba,

Ben Denizliliyim. Neden Denizli hariç dediniz. Servisi kötü müdür? merak ettim...

Merhaba Orhan bey, şöyle söyleyeyim arbam olmadan önce arkadaşlarımın arabası vardı onlarla geziorduk. ve birinin focus u vardır. bi problem olmuştu ve servise gitmişti. hem pahalı hemde 0 işçilik söz konusu. bir de fiestaların bu kelebek camının oldugu kısımda dik üçgen şeklinde bir plastik var. o parça tırnaklı bir şeklilde tutturulmuş ve o parçayı bu servisteki arkadaşlar tırnakları kırarak çıkarmayı tercih etmiş. bu size güzel bir örnektir sanırım. Transit ustasından Ford çu olunmaz bence. eski teknoloji olmuoyor biraz ayak uydurmak lazım teknolojiyee... slmlar.

Aydın zafer iyidir.

Kuşadası'na yolunuz düşerse Dikmenler'de iyidir.Ekibi tamamen değiştirdiler.Artık daha profesyonel çalışıyorlar.

Teşekkür ederim Gökhan bey zaten tercihim aydın dan yanaydı. aydına gelmeyi tercih edicem sanırım 45 000 km nin olmasını bekliorum... ilginize teşekkürler arkadaşalr..

Yorum bağlantısı
Gökhan Bingöl

Nazilli Dikmenler de var ama hiç gitmediğim için bilmiyorum.En iyisi Aydın Zafer'e gelin.

Yorum bağlantısı
  • 3 ay sonra...
Necat Ertan

Arkas'ın bir süredir ağır ticari araçlar pazarlama konusunda faaliyet gösterdiğini biliyordum. Billboard reklamlarında gördüğüm kadarıyla birkaç otomobil firmasının yetkili temsilciliğini de almışlar. Bu sayede İzmir'de Ford'un üç yetkili satış - servis noktası olmuş oldu :)

Sloganları: "rekabet güzeldir". Umarım Otokoç'un İzmir'deki tekelini yıkarlar. Karşıyaka'daki binalarının önünden geçtim çok güzel olmuş. Yaklaşan 45bin km bakımı için buraya gitmeyi düşünüyorum.

Yorum bağlantısı
Beyhan Yılmaz

Umarım yıkarlar çünkü öyle bir sistem kurmuşlarki tekler padişahlar herkezde orda.Ben pretoste ediyorum gitmiyorum bende dediğiniz yere gidicem 10,000 lik bakımda :rolleyes::)

Yorum bağlantısı
Fikret Uluçay

Tam yeri ,Çiğli itfaiye ile Ünallar peugeot arasında(Çiğliden Karşıyaka istikametinde)

Yorum bağlantısı
Serkan Öz

Arkas bildiğim kadarıyla zaten Volvo Otomobil(Volcar), Volvo Kamyon ve Opel bayisiydi, geçen yıl tüm Türkiyede farklı markalarda 50 plaza açacağız diyorlardı..

İstanbul'da da bugünlerde yeni bir Volvo bayii açtılar...

Yorum bağlantısı
Yiğit Yurttaşen

Muazzam para harcadılar servis için. İlk bakımda ben de oraya gitmeyi düşünüyorum.

Yorum bağlantısı
Kerem Arıkantürk

Muazzam para harcamışlar ama bir başka forumda okuduğuma göre, ilk açıldığı zamanlarda henüz ellerinde yakıt pompası değiştirmek için gerekli bir aparat olmadığı için yakıt pompasını değiştirmeden bir müşteriye periyodik bakım yapmışlar. Bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu? :)

Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan

Periyodik bakımla yakıt pompasının ne alakası varki?

Servis Mi Allah Korusun.....

Yorum bağlantısı
Kerem Arıkantürk

Periyodik bakımla yakıt pompasının ne alakası varki?

Pardon, sabah mahmurluğu ile saçmalamışım. Yakıt Filtresi olacaktı... :)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...