İçeriğe Yönlendir

Navigasyon cihazı hakkında bir sorum olacaktı


Mazlum Şar

Recommended Posts

Mazlum Şar

Selam arkadaşlar;

Aracımda Tomtom marka navigasyon cihazı var.Bu aletle aynı zamanda müzik dinleyip klip izleyebiliyorum ancak ufak bir problem var.Klipleri aldığımda silmiştim yeni klipler yüklemek için.Ama şimdi sadece klibi atıyorum hafızaya cihaz klibi oynatmıyor.Bunları silerken gözüme çarpmıştı klip dosyasının yanında uzantısı tarzı değişik bir dosya vardı nette aramama rağmen bulamadım muhtemelen sorun burda.Bu cihazdan kullanan arkadaş varsa yardımcı olabilirmi acaba_?

Cihazı kullanmasanızda klibin yanında oynatması için başka ne tür bir uzantı dosya olabilir fikir verirseniz en azından atar denerim.

Şimdiden teşekkürler_

Yorum bağlantısı
Mazlum Şar
(düzenlendi)

Mpg formatında klipler atıyorum başka formatlı mı atıp denesem acaba _ sizce hangi formatlı dosya tipi atıp deneyim_?

tarihinde Mazlum ?ar tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Çok iyi bilmiyorum ama bu tip cihazların klip vs oynatması için bir program gerekiyor ki sanırım bu silinmiş. Tom tom çok iyi bir markadır, internette program desteği olması gerekir?

Yorum bağlantısı
Mazlum Şar
(düzenlendi)

Program silmemiştim sadece 3-4 klip vardı içinde onları sildim.

Evet Desteği var.Diğer şeyleri güncelledim.Tomtom Home isimli programı kurdum bilgisayarıma ve tomtomun kendi sitesini de gezdim epey ama klipler vb.. hakkında herhangi bir bilgiye rastlayamadım abi.değişik dosya türleri indirdim cihaza atıp denemeye başladım şimdi tek tek.

tarihinde Mazlum ?ar tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mazlum Şar

avi dosyası yükledim eskiden ekranda klip ismi görünmüyordu şimdi göründü demekki dosya tipi avi olabilir.ama halen açılmıyor.ufak bir eksiklik kaldı sanırım onuda kurcalayarak bulucaz heralde :(

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...