İçeriğe Yönlendir

Connect Aux Girişi nerede ?


Tarık Durna

Recommended Posts

Tarık Durna

2007 model 110 connect yeni kullanıcısıyım daha aracımı tanıyamadım bır arkadasım vasıtası ıle fordclub la tanıstım ve uye olup kafamdakı butun soru ısaretlerıne buradan cevap buldum oncelıkle boyle bır sıte yabımında emegı gecen ve burası ıcın calısmalarda bulunan butun uyelere tesekkur ederım

Ford 110 luk connect te teyp te AUX var ama neresınden baglandıgını bulamadım yardımlarınızdan dolayı tesekkur edeım

Yorum bağlantısı
Mahmut Özçiriş

(Y AM6S6J 19C150 AA) Seri nolu ARA ADAPTOR - (AUX) IPOD, MP3 fiesta yedek parçasını herhangi bir ford bayisinden al ben 50 YTL'ye aldım ,sende bu parçayı alıp aux girişi yapabilirsin.

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Resul Emre Keskin

110hp glx modelinde aux seçeneği vardır.Fakat aux girişi yoktur.Bu parça daha sonradan takılabilir.

2008 kasım ayında ford servisine gittim.Aux girişini el freninin altındaki boşluğa monte ettirdim.O bölgede zaten yeri var.Ayrıca aux girişine bağlanacak olan ipodu koyacak yerde bahsettiğim bölmede var.Ama istersen torpidoyada takabilirler.Ben işçilik dahil 100 YTL ücret ödedim.

İşin tuhaf yanı daha çalışıp çalışmadığını kontrol etmedim :)

Yorum bağlantısı
  • 1 yıl sonra...
Harun Irmak

Merhaba arkadaşlar bu gün vitesin etrafındaki korumayı sökmek geldi aklıma nedense.Orada boşta kalmış bir soket gördüm ve yaptığım denemelerde bu soketin aux girişinin bağlantısı olduğunu anladım.Forumda arattırdım fakat böyle bir konu bulamadım eğer böyle bir konu varsa moderatör akadaşlar açtığım konuyu silebilir.Eğer yok ise isteyen olursa aux girişinin nasıl kullanılacağı ve sökme takma işleminin resimlerinide koyabilirim.

Yorum bağlantısı
Cemil Çınar

Aux girişi ile ilgili birşeyler vardı ancak connect için değildi. Resimleri de eklerseniz, ihtiyacı olanlar için faydası olabilir. Zaten varsa da moderatör arkadaşlar gereğini yaparlar değil mi?

Yorum bağlantısı
Harun Irmak

İşte resimler fazla masraf etmeden yaklaşık 1 tl ye 2,5mm dişi jack alınıp resimde görülen siyah kablo (-)

uç diğer iki kabloda sağ ve sol (+) uç olmak üzere bağlantı yapılabilir

2zzq141.jpg

2lkcff4.jpg

demhs3.jpg

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 6 ay sonra...
Hasan Semerci

benim connectime neden koymamışlar bu aux girişinden. bizim suçumuz ne :)

Yorum bağlantısı
Tuncay Arslan

Benim connectde teypden kablo çıkmamşılar. Servisler de sanayideki anlaşmalı bir elektronikçiye yönlendiriyor. Kendim yapmak istesem teybi sökmek için özel anahtarından lazım. Kabloyu soketi lehim yapıp bağlayabilirim de teybin çıkışındaki bağlantı nasıl olacak onu bilemem.

Yorum bağlantısı
  • 4 yıl sonra...
taşkın aksu

Merhaba arkadaslar benim aracım 2010 90ps connect aux girisi cakmakligin hemen altinda daire sekilli bir yer ama bende hangi kabloya uyumlu oldugunu bilmiyorum 2.5mm mi yoksa 3.5mm mi Teşekkürler.

Yorum bağlantısı
  • 2 yıl sonra...
Kemal Can Akpınar

Bende bu soketi bulamadim.Ama radyonun arkasindaki mor-beyaz ve gri-beyaz kablolara aux kablosunun kirmiziyla sari ucunu bağladım ses az geliyor.Radyoda aux modu var mıdır? Sesin fazla olmasi için ne yapabilirim??

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...