İçeriğe Yönlendir

Navigasyon Cihazında Skin Kullanan Var Mı ?


Mehmet Ozyurek

Recommended Posts

Hasan Aksüt

Hasan tamamını, yedek al dene olmaz ise tekrar aynı yere atarsın. birde skin klasörün de ki "ui_igo8_da" klasör ismini "ui_igo8" olarak değiştirip bir denermisin.

Yarın denerim. Bu akşam başka bir nokta daha fark ettim. Branding.zip ve data.zip file içerikleri 800*480 olarak kalmış. Düzenledim ama yarın sonucu görüyor olacağım. cihaz arabada ve kapalı otoparkta olunca çok efor gerekiyor. :)

Yorum bağlantısı
Hasan Aksüt
(düzenlendi)

Gurjon'larla başarıya ulaşamadım. 800*480 çözünürlük ve 8.3.2 versiyon exe uyumunu, yeni versiyonlarda aramaktan yoruldum. Dimka'nın son versiyonu bile tüm seçenekleri destekliyordu. Denedim ve oldu. Save dizini hakkında yönlendirme çok iyi oldu. Nedeni arabanın kapalı otoparkta olması. Aslında skin'leri görmüyor olmaktan çok, GPS bağlantısı kuramadığı için save dizini updateleri yarım kalıyordu. :) system.ini file'ı güncelleyerek her versiyonu kolayca denemek mümkün oldu. Artık navigasyon sırasında tahmini kalan, katedilen süre ve mesafeler ekrana taşınmış oldu. Bu benim için yeterli.

Ek olarak, primo exe ve tüm dünya haritalarının cracklerini buldum. Yurtdışına araba ile çıkmak söz konusu olursa diye, yedekledim.

tarihinde Hasan Aksüt tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...