İçeriğe Yönlendir

2010 Focus Titanium'a Navigasyon Seçimi


Utku Filiz

Sizce alamaya de?er mi?   

70 oy

Bu ankete oy verme veya sonucunu görme izniniz yok Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

  • 3 hafta sonra...
H.Cenk Bayrakçı
Merhaba

Foruma yeni üye oldum. Navigasyon cihazı konusunda merak ettiklerinizi forumdaki arkadaşlar cevaplamaya çalışmışlar. Onların da bahsettiği gibi öncelikle bu iş zevk ve bütçe meselesi. Eğer aracınızı uzun süre kullanıp satmayı düşünmüyorsanız (benim gibi) iyi bir fikir olabilir. Ben de sizin gibi araştırdım ve bu sene aracıma Necvox DVA-9803HD taktırdım. Genelde memnunum. Şayet küçük bir kentte oturuyor ve çok fazla şehir dışına çıkmıyor iseniz bu iş biraz pahalı gelebilir. Ama büyük şehirlere sık gidiyor ve oraların yabancısı iseniz çok yararlı. Şahsen bu sene İstanbul ve İzmir'de çok işime yaradı. Genelde sert ve hızlı araç kullnmama rağmen forumlardaki speedcam dosyalarını yükleyince sabit radarları buldu. Yoksa bu sene bayağı bir ceza ödemem gerekecekti.Cihazın araca monte edilmesi sizi ön camın önündeki kablo görüntüsünden de kurtarıyor. Bu cihazı tercih etmemin bir başka nedeni de geri vites kamerası idi. Çünkü eşim de aracı park ederken artık çok fazla sorun yaşamıyor. Yalnız Bluetooth'un performansı çok iyi değil. Ses sistemi genelde benim işimi görüyor çünkü Sony ses siteminde USB girişi yoktu şimdi flash bellekten istediğim şarkıları yükleyip bir daha uğraşmıyorum. Yalnız cihazın televizyonu ise hareket halinde net yayın almıyor. Umarım yazdıklarım size bir fikir verebilir.

Zafer Hocam Merhabalar,

Görüşemiyoruz uzun zamandır, Isparta'da kime yaptırdınız bu işi?Meçioğulları mı, yoksa başka bir firma mı? Selamlar.

Yorum bağlantısı
Cengiz Yılmaz
(düzenlendi)
Bende necvox veya navitech düşünüyorum.Tek derdim ses kalitesi.Bu cihazların ses kalitesi sony den kötü mü? Eğer öyleyse değmez.Sizce nasıl sesi önceki sony ye göre??

Benim şahsi fikrim, çoğu marka cihazlar sony müzik sisteminden daha iyi olamaz.

İyi bir navigasyon ile tümleşik müzik sistemi düşünenlere önerim kenwood veya Alpine markalardan şaşmamaları.

Lakin böyle bir sistem oto farelerinin dikkatini çekeceğinden dolayı iyi düşünüp ona göre bütçe ayırmalı.

Bence ekranı çözülürlüğü iyi navigasyonlu blackberry cep telefonu düşünmenizi tavsiye ederim.

tarihinde Cengiz Y?lmaz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Bilgin Aksoy
Ama kısıtlı bir bütçe ile bunu almaz, gider iyi bir lastik alırım..

+1903

Portatif bir GPS cihazı yeter...

Para bile olsa 1750 verilmez.

+1903

Yorum bağlantısı
Gündüz Güçin

Ben de yaklaşık bir yıldır Necvox DVA-9803 kullanıyorum. Ses kalitesi olarak bazı mp3'lerde pek tatmin edici değil. Sıkıştırılma şekline göre ve orjinal müzüiğin kaynağına göre değişiyor. Navigasyon olarak ise igo8 kurabilirseniz tatmin edici. Ekran parlaklığının farlarla beraber azalmaması beni rahatsız etmeye başladı. Karanlıkta her seferinde parlaklığı azaltmak zorunda kalıyorum (3-4 dokunuş). Bu aralar pioneer düşünür oldum. Önce avic-f9220bt diyordum ama f910bt veya f900bt fiyat olarak ve şeklen üniversal olması daha uygun görünüyor. İlla bu üründen almak isteyen olursa pioneer taktırdıktan sonra satmayı düşünüyorum.

Yorum bağlantısı
Mustafa Yiğit

sony yarısı etmez bu çakma çin malları yazık etmeyin tesisatınıza derim

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...