İçeriğe Yönlendir

Hangi Marka Navigasyon Cihazı Kullanıyorsunuz?


Tamer Geveci

Çoklu seçim yapabilirsiniz.  

344 oy

Bu ankete oy verme veya sonucunu görme izniniz yok Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Tamer Geveci

Arkadaşlar sizden ricam kullandığınız cihazdan memnunsanız şıklardan tercih yapmanız,memnun değilseniz tavsiye ettiğiniz markayı işaretleyiniz lütfen.

Yorum bağlantısı
Turkay Enez

Navitech.

Bluetootla telefon görüşmesi yaparken, karşıdaki kişinin sesinin yetersiz olması ve sesin aracın hoparlöründen çıkmaması dışında, memnunum...

Yorum bağlantısı
Tamer Geveci

bu anket yeni navigasyon cihazı alımında marka seçimine yardımcı olur umarım

Yorum bağlantısı
Erkut Uysal

tomtom xxl kullanıyorum haritası pek iyi değil fakat ileride başarılı olacağını düşünüyorum yönlendirmeleri gayet güzel...

Yorum bağlantısı
Vural Dirimeşe
(düzenlendi)

Eski cihazım Piranha hiç memnun kalamadım. Hala kullanıyorum ama 5-6 kere servise gitti. Sık sık ekran kalibrasyonu bozuluyor. Yeni cihazım navitech. Şimdilik kullanışlı ve sorunsuz görünüyor.

tarihinde Vural Dirime?e tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

Elektronik eşyalarda sorunsuzluk konusunda şansa inanırım ; ben piranha kullanıyorum ve büyük bir sorunla karşılaşmadım ( 2 kere servise gitti virüs probleminden 1 haftada onarılıp geri geldi) Alalı 2 yıl oldu ..

Yorum bağlantısı
Zafer Şenel

Navitech kullanıyorum, Memnunum. Yazılımı primo. Cihaza ait özelliklerle yazılıma ait özellikleri ayrı değerlendirmek lazım diye düşünüyorum...

Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı

TomTom XL2 kullanıyorum, cihazın kullanımı çok kolay ama haritaları pek başarılı değil. Nokta atışı pek yapamıyorsunuz.

Yorum bağlantısı
Tamer Geveci

Arkadaşlar uzun süren araştırmalarım sonucu bütçeme uygun ve piyadaki en iyi servise sahip ve güncellemesi garanti olan cihazı buldum.Next almaya karar verdim en önemli özelliği de 2012yılına kadar güncelleştirme özelliği diğer cihazlardaki ömür boyu ücretsiz güncelleme yalanlarına kanmayın

düşündüğüm cihaz http://www.bimeks.com.tr/urun/112757/next-...i.aspx#comments

Yorum bağlantısı
Adnan Çakır

Piranha Breva kullanıyorum çok sık kullanmasamda beni istediğim yere sorunsuz olarak götürdüğünde verdiğim parayı hak ettiğini düşünüyorum.

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

navitech p250bc aldığım zaman next alacaktım ama çok uçuk kaçık paralar istiyoralrdı. 400 liraya nextin düşük modelini alacağıma navitechin en üst modelini aldım aynı paraya. tasarımı hoşuma gitmişti. eksiğini hissettiğim sadece fm transmiter olmaması. bluethooth var ama gereksizmiş benim için çünkü 1-2 kere denemelik kulladım. yine bir ara müzik çalarını kullanıyordum ama o da şarkı seçimi vs zor oluyor diye artık kullanmıyorum. zaten alma amacım forum toplantıları vs olumca kolay bulabilmekti :rolleyes: iş artık istanbulun benim için gerekli kısımlarını gide gele öğrendim :D

tavsiyem güncellemesi en uzun süren ekranı kaliteli satış sonrası desteği kuvvetli fiyat performansı en iyi naviyi almanız.

servislik işim olmadı çok şükür ama bazı navilerin ekranı çok kötü parlıyor ve gözükmüyor. ben öyle sorunlar yaşamadım. sonra harita ücretsiz olmazsa günceleme için navi kadar para veriyorsunuz. benim güncellemem bitti. Allahtan ana yollar vs hep sabit :) şimdiye kadar pek sorun olmadı. ( iş 4-5 defa güncelleme yaptım kocaeli için pek değişiklik olmadı )

Yorum bağlantısı
Rıdvan Ergün
tomtom xxl kullanıyorum haritası pek iyi değil fakat ileride başarılı olacağını düşünüyorum yönlendirmeleri gayet güzel...

İphoneuma TOMTOM ve IGO8 navigasyon programlarını yükledim. Tomtom'dan memnun değilim. IGO8 'den ise çok çok memnunum.

Yorum bağlantısı
  • 5 hafta sonra...
Cihangir Elbasan

Piranha galileo 1 aydır kullanıyorum.Tek kötü yanı güneş ışığı çok olduğunda ekranın zor görülmesi.Bunun yanında diğer özellikleri güzel.Beni Beni Sivas'tan Samsun'a oradan Tekirdağa sorunsuz götürdü.

Yorum bağlantısı
Adem Cengiz

Piranha işyerinde kullanıyoruz, 2 tane vardı, berbat ötesi cihazlar, ve servisleri daha da berbat, uzak durulası cihazdır.

Kendim Garmin Nuvi 1310 kullanıyorum, çok çok süper değil ama, Piranha ile kıyaslanmaz...

Tomtom haritası bana da yetersiz geldi...

Yorum bağlantısı
Engin Gökhan
:unsure2: navitech QX-B433 primo kullanıyorum.gayet memnunum ömür boyu ücretsiz güncellemesi mevcut..haritası çok iyi anında yeni rota bulabiliyor...Memnunum
Yorum bağlantısı
Armağan Pekatik
(düzenlendi)

Türkçe karakter sıkıntısına rağmen garmin mobile xt

Aslında cihazdan daha önemli olan içindeki navigasyon programı ve harita.

Yazılım olarak I-Go

Harita olarak Başarsoft olan her cihazı alabilirsiniz.

Anten ve işlem olarak da hepsi az çok aynı şeyi kullanıyorlar.

tarihinde Arma?an Pekatik tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal

mobese nin verdiği piranha nitro kullanıyorum uyduya bağlanana kadar gideceğim yere gidiyorum... :D

Yorum bağlantısı
  • 5 ay sonra...
Yener Yıldırım

Android telefonumda yüklü google haritalar ve IGO8 yazılımını kullanıyorum :)

Yorum bağlantısı
Emin Bengisu

Pirhana Breva kullanıyorum..Yaklaşık bir yıldır kullanıyorum ve çok şükür hiçbir sıkıntı yaşamadım..Altı ayda bir ücretsiz harita güncellemesi yapıyorum...Sadece şarjı yaklaşık 1 saat kadar gidiyor bunun dışında eleştireceğim bir yanı yok..

Yorum bağlantısı
Misafir

Vendeka M 350

Almadan kararsızdım ama gayet kullanışlı Takılma falanda olmuyor :)

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan
tam bir muamma, bu hafta sonu Adana'ya giderken arkadaşımın Piranha marka navigasyonunu kullanalım dedik. harita güncellemesi yapılmamış olduğundanmıdır nedir bizi otobandan çıkartmaya ve eski devlet karayolunu kullandırmaya çalıştı. ayrıca Optimumu dahi harita kayıtlarında yok. daha önce bir başka arkadaşımın sanırım Navitec markaydı, cihazını emanet kullanmıştım. Emmin'in evinin önüne kadar sorunsuz götürmüştü.

Haritasi güncellenmemiş navigasyon fayda dan çok zarar getirir.. ;)

Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk

Üzerinde GPS yazan bir navigasyon cihazı kullanıyorum. Çin malı. Şirket araçlarında da piranha var. zaten yazlılm olarak bir fark yok. ayrıca işlemci hızı da yadırganmayacak derecede. şimdiye kadar beni asla yarı yolda bırakmadı ve bir sıkıntısını görmedim. ilk aldığımda arkadaşlarımdan "alma bu çin mallarının ne olacağı bellolmaz" laflarını duysamda gittim aldım. haritasını piranhalardan önce güncelliyorum. yazılımını igo8 den igo 9 a çektim. hatta başka bir yazılım bile yükedim gayet sağlıklı çalışıyor. film izledim, müzik dinledim kesinlikle bir problem yok. tek sıkıntısı mavidiş i sağlıklı çalışmıyor. daha doğrusu mavidiş ten telefon görüşmesi yapmak istediğimde ford un radyosu ile çok fazla anlaşamadı. şirket araçlarından biri de naylon onla gayet uyumlu ancak ford radyolarında sağlıklı iletişim kurulamadı.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...