İçeriğe Yönlendir

Avic F9220bt Harita Güncelleme


Armağan Yılmaz

Recommended Posts

Armağan Yılmaz

Arkadaşlar Merhaba.

Konuyu Forumda aradım ama bulamadım.

Bugün Bu cihazı taktırdım lakin haritası güncel değil. Ankara'da ikamet ediyorum. Cadde ve sokak isimleri eski sistem. Bu 9220BT nin güncel haritası varmı? ve nasıl güncelleme yapıyoruz. SD karttan mı? CD den mi? USB den mi? bilgisi olan arkadaşarın yardımlarını bekliyorum.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Cihaz bu galiba

OA_543227.jpg

Harita satın alıp, SD karta yüklemelisiniz, Sonrasında aldığınız haritanın güncelleme programları ile güncellersiniz..

Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan

Biraz önce bende bu cihazı inceliyordum. Kendi sistesinde harita güncelleem ile ilgili bilgi vardı. Ürünün ticari sayfasını incelemiz faydalı olacaktır.

Yorum bağlantısı
Armağan Yılmaz
Cihaz bu galiba

Harita satın alıp, CD karta yüklemelisiniz, Sonrasında aldığınız haritanın güncelleme programları ile güncellersiniz..

Evet cihaz o. Cihaz ile ilgili yetkili bir kaç kişiylke görüştüm (Dijicom vs ) Harita güncelleme işlemi biraz çetrefilli. Cihaza güncel harita atmak sorun değil sorun şu ki firmanın bu güncellemeyi (kit diyorlar kendileri,SD kart ,Media Number içerikli) Kasımda ancak stoklarına gireceklerini söylemesi. :) Üzücü bir durum. Neyse bekleyeceğiz bakalım. Yardımlarınız için teşekkür ederim.

Yorum bağlantısı
  • 8 ay sonra...
Nihat Kaçire
(düzenlendi)

2009 model ford focus ma daha önceden navitech marka cıhazımı söküp 9220BT taktırdım taktırmaz olaydım cok pişmanım aldığımdan beri bir adres yazıp gideceğim yere ulaşamadım daha kötüsü bodrumda otel yazdığımda bir dağın tepesine cıkarıp buradan sonra size hizmet verememekteyim dedi firma ile görüştüm bana yazılım güncellemesi önerdiler tabiki yüksek bir fiyata. olsun dedim bu cıhaza bu parayı verdim bari calışır durumda olsun dedim değişen yok. şu anda poi lerde bana en yakın hastahane veya petrol banka arattırdıgımda en az 300 km falan demekte. pioneer böyle bir cıhazı bünyesinde barındırmaması gerek. manisada ikamet etmekteyim. genelde aradığım veya kullandıgım aramalar izmir vs. 9220BT almayı düşünen arkadaşlar araştırsın derim...

Saygılar...

Ayrıca 9 aylık cıhazın home tuşunda renk acılmaları silinmeler başladı

tarihinde Nihat Kaçire tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • 5 yıl sonra...
Nazmi Yüzer

Merhaba iyi günler arkadaşlar benim 2012 mondeo aracımda bu cihaz var Avic F9220bt bluetouth'UNA bağlanamıyorum. bağlanamamaktan ziyade ayarlar menüsünden kayıt modu çıkmıyor yardımcı olursanız sevinirim...

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...