İçeriğe Yönlendir

Ford Vs.Volkswagen


Hasan Varnalı

Recommended Posts

Guest Aykut Can
(düzenlendi)

Iki markanin da cesit cesit arabalarini kullanmis biri olarak diyebilirim ki, ikosini de one cikan kendine has ozellikleri var.

Ama VW cok iyi bir marka olmasina ragmen, elit bir marka olmadi, degil de. Vw sahiplerinin afra tafrasi premium marka kullananlarda yok (bu dahil butun genellemeler yanlistir [emoji23]).

Ben sert ve sportif surus karakter sunan, daha saglamlik hissi verem araclar sevdigim icin Ford diyorum. Ama geri kalan her sey icin Vw.

Vw'nin yuzu cok eskidi. Alip panjura bir nikelaj koymayla makyaj, yeni kasa olmaz. Soyle bambaska tasarimlarla surerse piyasaya araclarini, cok canlar yakar. Simdiki yuzu cok eskidi.

tarihinde Aykut Can tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

İki markada köklü ve kalitesini ıspatlamış markalar. Artılar eksiler hep göreceli. Ford un mekanik yol tutuşu ile VW nin konforu ve donanım artıları fayda maliyet ilişkisi içinde değerlendirilmeli. Sonuç iki firmanın da ürettiği araçlar ülkemiz koşullarında sevilen ve tutulan araçlar.  Bu noktada tercih kullanıcıya kalıyor.

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Artık Ford da konfor+donanımla bu açığını kapattı yalnız, düz yoldada uzadığına göre, olay bitti, vw mu, ı ıhhhh :)

Yorum bağlantısı
Koray Demir

Mondeo -Passat karşılaştırması olsun mesela.iki araçta benzinli ve otomatik.2015 titanyum mondi ile 2015 highline passat arasında ;

Passatta; + yarı deri koltuk var

Mondi de; + navigasyon var

Ek paket ekletmeden.bu arada 11.500 tl passat pahalı.Fazla para verdiğimiz zaman malesef kendimizi daha iyi araba almış zannediyoruz.

45f3b9c9f3318ae3abd65bce455c18fa.jpg

Passat tan şunu alın geri neyi kalır ki? [emoji6] Para logoya gidiyor.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...