İçeriğe Yönlendir

Skoda Polar (Crossover)


Yusuf Bahri Aslan

Recommended Posts

Yusuf Bahri Aslan

skoda-polar.jpg

 

Çek Cumhuriyeti merkezli Skoda’nın yeni bir crossover SUV model üzerinde çalıştığı, bağlı olduğu VW Grubu markası Volkswagen’in geçtiğimiz yıl bir otomobil fuarında sergilediği Taigun konsept modelinden bu yana biliniyor.

Daha önce Snowman modeli olarak da ismi geçen ve 2015 yılında piyasaya sürüleceği dedikoduları yayılan Yeni Skoda Polar, markanın Nissan Juke, Peugeot 2008 ve Dacia Duster modellerine vereceği bir cevap olacak.

Her ne kadar 2015 yılına kadar uzun bir süre olsa da Skoda Polar hakkında ki bilgiler gün yüzüne çıkmaya başladı. Önceki haberimizde de Touran modelinde kullanılacağını, Golf 7 ve Audi A3 gibi modellerde kullanılmakta olduğunu bildirdiğimiz Volkswagen’in MQB platformu, Çek üreticinin yeni crossover SUV’si Polar modelinde de kullanılacak.

4,100 milimetrelik pek de fazla görünmeyen bir uzunluğa sahip olması beklenen Skoda Polar, markanın hem dört tekerlekten çekiş, hem de önden çekiş ile sunulan ilk SUV’si Yeti modelinin bir basamak altında konumlandırılacak.

Detaylı bilgilerin halen belirsizliğini koruduğu Skoda Polar modeli ile ilgili kesin olarak söylenebilecek maddelerden biri ise Taigun konsept modeli kadar kaslı bir tasarıma sahip olmayacağı. Taigun konsepti gibi 3 kapılı bir versiyonu da olmayacak Skoda Polar’ın Tiguan modelinden de daha küçük boyutlara sahip olması bekleniyor.

Skoda’nın yeni modellerinde kullanmaya başladığı tek parça görüntüsü sunacak ön farlar ile ön ızgaraya sahip olması beklenen Polar modelinin ön kaput boyunca uzayarak logoyu çevreleyen kaput kabartması ile sportif bir görüntü sunuyor.

 

Kaynak: http://www.arabalar.gen.tr/skoda-polar-h3687.html

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

pejo-duster-juke bunlara verilecek cevap olamaz, bunlar onun yanında rakip bile olamaz çünki  :D

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Araba iyi de tekerlekler ne öyle?

Bunun gibi durmuş değilmi  :D

modifiye-tofas-dogan.jpg

Yorum bağlantısı

Bunun gibi durmuş değilmi  :D

 

 

Arabaya teker takılmamış, tekere araba takılmış gibi olmuş :biggrin:

Yorum bağlantısı
Sercan Eskin

Dün arkadaşın Megane ile gezerken öndeki X5'in lastik kalınlığıyla Megane'nin kalınlığı karşılaştırınca aynı yüz ifadesi ile baktım Şahin'e.. :D

Yorum bağlantısı
Eray Sireli
(düzenlendi)

rapid de resimlerde harika görünüyordu canlısını görünce tüm düşüncelerim değişti, bunun da canlısını görmek lazım, resimlerde güzel olmuş

tarihinde Eray Sireli tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Burak Karahan

sislerle farlar aynı büyüklükte . ilginç bi tasarım ..

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...