İçeriğe Yönlendir

Bmw Active Tourer Outdoor Concept (2013)


Yusuf Bahri Aslan

Recommended Posts

Yusuf Bahri Aslan

BMW-Active_Tourer_Outdoor_Concept_2013_8

BMW-Active_Tourer_Outdoor_Concept_2013_8

BMW-Active_Tourer_Outdoor_Concept_2013_8

BMW-Active_Tourer_Outdoor_Concept_2013_8

BMW-Active_Tourer_Outdoor_Concept_2013_8

BMW-Active_Tourer_Outdoor_Concept_2013_8

BMW-Active_Tourer_Outdoor_Concept_2013_8

4.350 milimetre uzunluğunda, 1,833 milimetre genişlik ve 1.576 mm yüksekliğe sahip. 2,5 l/100 km ortalama yakıt tüketimi...Hybrid...

1.5-litre 140 hp BMW TwinPower Turbo benzinli motorla senkronize elektrik motoru ile mükemmel bir işbirliği içinde çalışıyormuş. vs vs

 

Kaynak : http://www.netcarshow.com/bmw/2013-active_tourer_outdoor_concept/

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mert Ender

Merc B'den güzel, 1'den bile güzel. Dizel+otomatik olursa güzel olur. Ve bir de plastikleri 1'den daha iyi olsun. Standardı önden çekişli üretilecek, bakalım BMW iyi yol tutan önden çekişli bir arabayı nasıl yapmış olacak?

Yorum bağlantısı
Mehmet Emin Taşdelen

Fit vücutlar, ışıl ışıl araba, tertemiz orman, ormanın içinde kullanılmış olduğu anlaşılan şehir bisikleti, meşhur markalı telefonu anımsatan bir akıllı telefon....

Tam konsept olmuş, araba güzel ama tabi...

Yorum bağlantısı
Yusuf Bahri Aslan

BMW, Active Tourer konsept modelinin crossover versiyonu, Active Tourer Outdoor modeline ait fotoğrafları yayınladı. Gold Race Orange olarak adlandırılan turuncu rengi, sert kokpit materyalleri ve iki bisiklet için taşıma sistemi ile standart Active Tourer konsept çalışmasından ayrılan Active Tourer Outdoor, bu ufak değişiklikler ile beklentileri karşılayamadı.

Hafif arazi kullanımına uygun olması için tasarlanan Active Tourer Outdoor konsept modelinin aks uzunluğu 2670 mm ile Active Tourer konseptinden 90 mm kısa olsa da, orijinal modelden daha uzun, geniş ve yüksek.

Active Tourer Outdoor konsept modelininası ilgi çekici özelliği ise önümüzdeki birkaç gün içerisinde Almanya’da OutDoor Friedrichshafen Fuarı’nda sergilenecek bisiklet taşıma sistemi. Bisiklet taşıma sisteminin neden BMW için özel olduğu ise şirket tarafından yapılan açıklamayla belirtildi:

“Geleneksel çözümlerin aksine, BMW Active Tourer konseptinin Outdoor versiyonu bisiklet taşıma sistemini aracın dışına monte bir şekilde değil içinde konumlandırıyor. Bisikletleri kuru ve temiz tutmanın yanı sıra çalınmanın ve hasarın da tam önüne geçmenin avantajı, bu sistem ile sunuluyor. Üstelik bisiklet taşıma sistemi kullanılmadığında kolay bir şekilde katlanarak bagajın yan sütunlarında gizleniyor, böylelikle en ufak bir alan kaybının dahi önüne geçilmiş oluyor.”

Tıpkı geçtiğimiz yıl Paris Otomobil Fuarı’nda sergilenen Active Tourer modeli gibi Active Tourer Outdoor modeli de 1.5 litrelik benzinli motor ile ortak çalışan hibrit motordan aldığı gücü ön tekerleklere iletiyor.

Benzinli ve hibrit motoru ile toplam 187beygir güç üretecek Active Tourer Outdoor modeli 0-100 km/s hızlanmasını 8 saniyenin daha altında tamamlarken, 200 km/s son hıza ulaşacak. Konsept otomobilin ortalama yakıt tüketimi ise 100 kilometrede 2.5 litre olarak belirtilmiş.

blank.gifblank.gifblank.gif
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...