İçeriğe Yönlendir

Ibiza 6J - Ses Sistemini Beraber Yapalım.


Alkın Yılmaz

Recommended Posts

Alkın Yılmaz
(düzenlendi)

Merhabalar... Arkadaşlar henüz yeni seat kullanıcısıyım. Aracım ibiza sc fr. Baştan söyliyeyim arkalarda hoparlör yok. Daha önceki aradım focus mk2 idi. Ve bilindiği üzere focusun ses sistemini sony yapmıştı. Öyle dolu dolu geliyorduki baslar tizler keyifle müzik dinliyordum zevk alıyordum. Hatta insanlar tesisatı nerede yaptrdım gibi sorular soruyordu. Ama ibizada bu malesef böyle değil. Çok boş keyifsiz bi sistemi var. Amfi koymaktan ve teyp değiştirmekten yana değilim. Kapılara ne gibi bir işlem uygulanabilir basıl çook daha iyi bir sonuç alabilirim. Bilgilerinizi benimle paylasırsanız çok mutlu olucam.

tarihinde Murat Sağdaş tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Anıl Akgül

Anfi olmadan biraz zor olur ..

Görüntüyü değiştirmeden sadece kapılarda olan mevcut kompenantlarını daha iyi ve kaliteli olanlarla değiştirmelisiniz ..

Tabi bununla da uyum sağlayacak iyi bir anfi şart...

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Ali Ulvi KESKIN

teypbin verdigi guc belli  hoparlor eklenir ama  beklentileriniz fazla olmasin :/

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

ön kapıdaki hoparlörü sökme işlemni araştırın, kesin vazgeçersiniz :D ses doygunluğu izolasyonda başlar, f2 gibisi azdır zira çift metal vardır kapıda (izolazyonu çok iyidir)

Ibiza nın teybi berbattır, çerçeve yardımı ile universal mp3 çalara geçip arkalara hoparlör+sub takviyesi öneririm. en makul rakama

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...