İçeriğe Yönlendir

Araca Tablet Bağlamak?


Hüseyin Matur

Recommended Posts

Özkan Matur

Selamlar.Abimden aldığım Palio yu modlama çalışmalarım devam ederken araca aldığım dabıl din teybe uygun formatta klip vs ayarlamaktan sıkıldığım için böyle bir proje düşündüm ve elimdeki basit bi tabletle çalışmaları başlattım.kulaklık çıkışını anfi giriş kaplosuna bağlayabilmem için çok basit 2 tl  lik bi kablo aldım ve anfiye bağlantıyı kolayca gerçekleştirdim.Tablete poweramp müzik player i indirdim ve deneme amaçlı tableti araca idareten monte ettim.2 gündür hiç bir sorun yaşamadım ve ses kalitesi eski teybimden çok daha kaliteli.İnce ekolayzer ayarı, bas ve tizlere şarkıya göre hükmedebilmek çok güzel oldu.Şimdi orta konsolumu komple söküp gri karbon ile kapladım.Tableti de emanet olmayacak şekilde,  orjinal parçası gibi monte edip resimleri paylaşırım.. Şu an için tek sorun radyo olmaması. Ama radyosu gps i olan güzel bi tabletle ortada bi sorun kalmıcak sanırım...

  • Beğen 3
Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Özkan Matur
(düzenlendi)

9ety4e5u.jpgqa5y7uba.jpg2a3y2aza.jpg

Bunlarda aracın son halleri ve tabletin üstünkörü monte edilmiş hali.yaklaşık 1 aydır kullanıyorum hiç bi sorun yaşamadım.artık silikon la tamamen aracın bi parçası görünümünü verecek şekilde monte edicem.silikon kullanmadaki amacım çok azda olsa esnek olması.hassas alet sonuçta.hiç yoktan iyidir az bi esneklik.bu arada ses kalitesi çoğu teyp ten başarılı.

Bu arada 2 kişiden teklif aldım yakında bursada seri uygulamaya geçebilirim.görenler hayran kalıyor..;-)

tarihinde Özkan Matur tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Özkan Matur

Araç renginde bi değişiklik yok.yanlızca ön konsolda orta kısmı el frenine kadar gri karbon folyo ile kapladım.

Yorum bağlantısı
  • 2 yıl sonra...
Turab Selçuk

Arkadaşlar merabalar.  2016 trend x  focus var.  usb'den bildiğiniz üzere ı phone bağlanabiliyor. ve "ıpod bağlantısı kuruldu" diye ekranda yazı çıkıyor.  bu sayede telefondaki herhangi bir videoyu izlerken ses araçtan çıkıyor buraya kadar tamam. 

Sorum şudur   araca herhangi bir müdahale gerektirmeden android cihazı(telefon veya tablet) bir kabloyla usb girişinden bağlayamazmıyız??   dönüştürücü bir kabloda olabilir.  

Android cihazı bağlayınca cihaz bağlanamadı diyor ve sadece şarj oluyor.  Teşekkürler.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...