İçeriğe Yönlendir

2015 Hyundai Genesis


Onur Bulut

Recommended Posts

Onur Bulut

Hyundai'nin premium modeli Genesis yenilenmiş haliyle Detroit Otomobil Fuarı'nda tanıtıldı.

 

Hyundai’nin ilk kez 2009 yılında satışa sunduğu Genesis, özellikle Kore ve Amerika pazarlarında önemli satış adetlerine ulaşmasının ardından, yenilenen haliyle Avrupa pazarında da başarılı olmak istiyor.

Hyundai Genesis, 2014 yılında güçlendirilmiş çelikten üretilmiş platformu ile daha fazla dinamizm ve güvenlik vaat ederken, Multi-Mode dört tekerlekten çekiş sistemini de ilk defa sunuyor. Yenilenen otomobil Otomatik Acil FrenSistemi (AEB), Head-up Display, Kör Nokta Algılama Sistemi (BSD), Kabin Hava Basınç Sensörü ve Şerit Takip Sistemi gibi yeni güvenlik donanımları ile dikkat çekiyor.

İkinci jenerasyon Blue Link teknolojisini kullanan ilk model olarak öne çıkan 2014 Hyundai Genesis, Google tarafından desteklenen bu sistem vasıtasıyla kullanıcıların otomobil ile uzaktan bağlantı kurmasına olanak sağlıyor. Kullanıcılar bu teknoloji sayesinde aracın motorunu uzaktan çalıştırıp kapatabilirken aynı zamanda havalandırma ve klima kontrolleri de benzer şekilde kumanda edebiliyor. Otomatik Çarpışma Bildirim (ACN) ve SOS Acil Durum Sistemleri ile senkronize edilen sistem kullanıcının önceden seçtiği kontak kişilerine e-posta veya SMS göndererek durum hakkında acil bildirim yapıyor.

 

Yeni Genesis ile birlikte başlayan ikinci nesil “Akıcı Tasarım Felsefesi” Hyundai'nin gelecekte üretilecek modellerinin tasarımına ışık tutarken yeni nesil V6 ve V8 benzinli motorlarla müşterilerin beğenisine sunuluyor. Güçleri 257 ile 425 bg, hacimleri ise 3.0 ile 5.0 litre arasında değişen V6 ve V8 motorlar arkadan itiş ve dört tekerlekten çekiş sistemiyle birlikte sunuluyor.

Try6j.jpg
gYNfQ.jpg
kHeq4.jpg
OFB1M.jpg
aLiH.jpg
Io5An.jpg
56nLx.jpg
t4b2v.jpg
D7Yzs.jpg
exUW9.jpg

8MKzo.jpg
Nvl50.jpg
hYwLt.jpg

 

  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Tamer Geveci

Takdir ediliyorsan değil , taklit ediliyorsan başarmışsındır.

Yorum bağlantısı
Onur Bulut

Önden bakınca aracın sembolü Aston martin ile aynı arkada sadece Hyundainin simgesi var. :biggrin:

Yorum bağlantısı
Umut Taşlı

yalnız bu sefer Avrupa için dizel motor seçeneği de olacak. 3 lt olur büyük ihtimalle.

Yorum bağlantısı
Hakan Akdemir

Mustang bile avrupa pazarına girebilmek için 2015 araçlara 2.3 ecoboost motor geliştirmek zorunda kaldı. Genesis bu motor seçenekleri ile avrupada belirli bir kitleye hitap edebilir. Muhtemelen bir önce ki seride olduğu gibi daha çok amerika pazarına hitap edicektir. 

Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27

Güzel olmuş. Neredeyse yeni arabalar birbirinin aynısı olacak yakında. Markaya özel karakteristik ya azalıyor yada çok iyi markalara benziyor.

Yorum bağlantısı
Abdullah Barslan

Mercedes e250 oldugu gibi kopyala yapistir yapmislarr:)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...