İçeriğe Yönlendir

Vw Polo 1.2 Dizel Trend Ozellikleri


Murat Yalçın

Recommended Posts

Murat Yalçın

Merhabalar herkese ,   konu kirliliği yapmamak için buradan devam edeyim dedim :)  aracıma  kavusalı  1500 km oldu  bu arada  yakıt tasarrfunu  cok begendim gercekten eski aracım opel  corsa  1.2 benzinliye gore  yarı yarıya  fark etti tam ... opelde  450 km sonra  son cegrege gelirdi gider benzin alırdım bunda  tam 900 km sonra  son ceyrege  geldi  gittim aynı miktarlık yakıt aldım.

 

Sormak istedigim birsey var  vw  polo teyibi mp3  calıyor mu acaba ? teyp üzerinde herhangi bir  mp3 logo vs birsey goremedim ...  tşklr,

Yorum bağlantısı
Necati Dur

Merhabalar herkese , konu kirliliği yapmamak için buradan devam edeyim dedim :) aracıma kavusalı 1500 km oldu bu arada yakıt tasarrfunu cok begendim gercekten eski aracım opel corsa 1.2 benzinliye gore yarı yarıya fark etti tam ... opelde 450 km sonra son cegrege gelirdi gider benzin alırdım bunda tam 900 km sonra son ceyrege geldi gittim aynı miktarlık yakıt aldım.

Sormak istedigim birsey var vw polo teyibi mp3 calıyor mu acaba ? teyp üzerinde herhangi bir mp3 logo vs birsey goremedim ... tşklr,

en düşük RCD210 dahil mp3 çalar
Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Emir Karadağ

Hocam   vag kablosuna baktım  birazda  bu  kabloda  motor  ile  ilgili de  değişiklikler  yapılabiliyor sanırım bilmedigimiz  şeyleri  kurcalamamak lazım yada  özellikler için bir  guide  lazım  sanırım :)

 

Ben de ilk önce bu önyargıya varmıştım ama aldıktan sonra iyi ki almışım dedim. Ben Vw'nin forumundan 40 TL'ye almıştım kablo+program. Ama bildiğim kadarıyla Pololara çok birşey yapılmıyordu. Daha çok jetta,passat gibi modellere yapılıyordu.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...