İçeriğe Yönlendir

50000Tl Araç Önerisi Focus-Astra-Jetta-Leon-Passat


Hüseyin Kasap2

Recommended Posts

Kerim Bilgehan Arbek

az yaksın, ucuz olsun, geniş olsun, 2. eli sağlam olsun, illa sedan olsun derseniz c elyse yada pejo 301 öneririm.

Yorum bağlantısı
Hüseyin Kasap2

Hocam hybrid hem piyasası yok hemde burda kullanabileceğiniz bir araç olduğunu düşünmüyorum.c elysee yada 301 de güzel seçim fakat onlarda olmuş 46.47

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
(düzenlendi)

Amma piyasa meraklısı çıktınız ha. Siz en iyisi şahin alın. YAhut efsane kasa toyota. Artvinde rahat sürülür :)

 

iniş yokuş meselesini irdeleyin hibrit ile.

tarihinde Mehmet Göktürk tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Hüseyin Kasap2

Abi yok yanlış anlamayın fakat sonuçta düşünmek lazım zira ben araba değiştirmeyi seviyorum farklı araçlar kullanmak istiyorum bunuda kısıtlı bir bütçeyle yapıyorum ona istinaden söylemiştim.

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

2. eli ve piyasayı geçin, araba lükstür ve zevk için alınır, (ticaret ayrı) ASX bencede gayet güzel bu arada.

Yorum bağlantısı
Hüseyin Kasap2

Mehmet Hocam değiştirdikçe zarar ediliyor normalde fakat bizim insanımız 2007 de 2005 model aracı 33000e alıp 2014 de en kötü ihtimal aynı fiyata satmaya kalkınca sıfır araç fiyatları gerçekten dudak ısırtıyor buna istinaden zarar belli marka ve modeller harici olmuyor diye düşünüyorum.Ali abi dediğiniz gibi zevk için de aldım hevesle de aldım fakat insan burada gerçekten yakıtı düşünüyor en son olarak trabzonda ecoboost test sürüşüne gideceğim birde rize de 1.2 tsi için randevu bekliyorum ikisinden birini alacağım saygılar

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Övgü Gürşen

bence astra çok güzel araç ki benden iyi biliyorsundur ama senin ihtiyacına uymuyor diye düşünüyorum. en ideali 1 numaradaki 1 litre ecoboost. güzel şeyler duyuyorum bu araçla ilgili. ben mondeo'ya bayılıyorum ama hem sarfiyat yüksek hem de ikinci eli yavaş. gerçi 2 lira aşağı indi mi o da gider hemen.

vw fiyatları çok gereksiz pahalı ve araçlar mutlu etmiyor. son derece sıradan tasarım ve ederinin üstünde satılan boş araçlar. ama diğer yandan çok kolay satılır ikinci elde filan da Mehmet Göktürk'e katılıyorum; zaten pahalıya alınıyor zıkkımlar. yani bir kar yok. zevksiz bir araç olması da cabası. motor/şanzıman ikilisi mutlu eder gerçi ama aracın içi ve dışı bildiğin sabun kalıbı. pilot arabası değil bunlar, düz mantık arabası.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...