İçeriğe Yönlendir

2013 1.5 Fiesta Titx - I20 1.2 Elite Pan


Burak Güler2

Recommended Posts

Burak Güler2

Kesin yapacağımdan değil fakat bir süredir aklımda olan soruyu sizlere de sormak istedim. (2013 aralık yeni kasa) 1.5 tdci Tit x fiesta aracım var şuanda. Bunu satıp yerine i20 1.2 elite pan almak ne kadar mantıklı olur sizce. Daha önce 2012 1.4 lpg polo kullanıyordum. Fiestayı ilk aldığımda geçici olarak kullanıp satarım diye düşünmüştüm.(fiyatı oldukça fazla gelmişti bu araç için ve pek ısınamamıştım çünkü). Şimdi yavaş yavaş ısınıyorum derken aklımda böyle bir soru var. i20 nin iç mekan kalitesi olsun iç ve dış görünüşü olsun bir hyundai olarak beklemediğim şekilde beni çok etkilemişti defalarca bakmıştım. 1.2 Hyundai ye lpg taktırabilirim yakıtı fiestayı çok aratırsa. Düşünceleriniz neler üstadlar :)

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

1,5 dizelde 1,2 benzinliye düşmek hüsran olur diyeyim   hyundainin de dizellerine bakın derim

Yorum bağlantısı
Muhammed Lokman Tosun

İ20'nin facebook'taki fan sayfalarına bakmanızı tavsiye ederim bir aran ben de ciddi ciddi düşündüm ama o kadar çok sorun çıkarıyor ki inanamazsınız, bence i20 gibi bir araç için Fiesta'nızdan vazgeçmeyin veya araçtan artık sıkıldıysanız segment değiştirin derim.

Yorum bağlantısı
Necati Dur

Bence büyük hata olur. Küçük hacimli motorun LPG'de pek tasarruflu olmayacağını düşünüyorum

Yorum bağlantısı

Dizelden benzinliye gececek kadar da cezbedici bir arac degil i20. Fiesta bu sinifta en cazibeli modeldi ancak yuzu biraz eskidi. i20 oldukca dikkat cekici bir model olarak cikti ama bazi eksiklikleri de var. Ornegin dijital klimali versiyonu yok. Koreliler biraz sıķ makyaj yaptiklari icin bu i20 1 sene sonra guncel olmayacaktir. Siz de degisiklik yapmadiginiza sevineceksiniz.

Saygilarimla.

Yorum bağlantısı
Fevzi Türe

1.5 Dizel fiestadan 1.2 benzinli i20 ye gecmek mantikli gelmiyor ancak i20 kasa olarak hos simdi paket de dijital klimada var...

Yorum bağlantısı
Burak Güler2

Evet mantık olarak hiç mantıklı gelmiyor zaten bana da. Fakat gönlüm en azından şu sıralar orda :D Gönlümün efendisi o fiyat bandında (3-5 yukarı) alacağım araç polo gti  :f1:   :soytari: ama mantık devreye giriyor işte  :unsure2: .Dediğiniz gibi işin ucunda pişman olmak ta var. En azından garantisinin bitmesine daha 1.5 yıl kadar daha varken 1 yıl kadar daha beklemek. Hem belki i20 nin dizellerinin temizleri 2. ele o fiyatlara düşer o zamana. Teşekkürler yanıtlarınız için :)

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Hakan Gürsu
(düzenlendi)

Dizelden benzinliye geçmeyin, torku ve az yaktığınız günleri özlersiniz.

tarihinde Hakan Gürsu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Ahmet Hacıoğlu

hocam iki ay 2011 model 1.2 benzinli i 20 kullandım. performansı yakıtı beklentinimin ötesinde çıktı. yeni kassaların donanımı yol tutuşu eskiye göre çok iyi. arkadaşım dizelini aldı cam tavanlı donanımı da gayet iyi. 1.2 ler 85 beygir gayet yeterli. yakıt olarak dizelle karşılaştırmyorum ama şehir içinde en fazla 6 litre yakarsınız. performansı da iyidir. tasarım olarak bence sınıfının en iyisi i 20 .

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...