İçeriğe Yönlendir

2011 Fiesta Göğüs Temizleme


Bülent Karagöz

Recommended Posts

Bülent Karagöz

Değerli formdaslarim malumunuz fiestanınan gogusu pürüzlü bir yüzeye sahip ve araları toz oluyor. Bunun temizliği için onereceginiz bir temizleme malzemesi varmi?

Yorum bağlantısı
Koray Kahraman

Serdar Bey'in de dediği gibi kullanma ihtimaliniz olan kimyasal başta size güzel bir parlaklık/temizlik gibi gelebilir fakat ilerleyen zamanlarda size plastik dokusunda deformasyon ve ekstra parlaklık dolayısıyla yolun gözünüzü alması olarak geri dönecektir.

Yorum bağlantısı

Ek olarak dediğim ürün koruma ürünüdür. temizliği nemli temiz bezle de yapsanız olur ama, 

tavsiyem verdiğim siteden konsantre olarak vinet alıp 1/10 oranında sulandırarak yüzeyi temizlemek,sonrasında plak2 yapmak. vinet in sulandırma oranlarına göre aracın hemen hemen her yerinde kullanabilirsiniz koltuk,tavan, halı vb.

Yorum bağlantısı
Bülent Karagöz

Arkadaşlar çok teşekkür ederim. söylediğiniz gibi mikrofiber bir tanem z aldım nemli bir şekilde temizliyorum. Diğer kimyasallar sonradan sıkıntı veriyor

Yorum bağlantısı

Ozan yazdıklarını okurken yoruldum.[emoji51] .Altı üstü göğüs yahu [emoji1] .Mondeonun göğsü baya yumuşak veriyorum nemli fiber bezi mis gibi.2 güne yine toz oluyo yine veriyorum bezi gidiyoruz öyle.

:D

Aslında haklısın abi ama vinet genel temizlik ürünü olarak çok iyi ondan yazdım eğer bir kir pislik varsa açık renkli göğüslerde :) onun dışında nemli ile silip plak 2 uygulamak güzel koruma ve temizlik sağlıyor daha hoş görünüyor nemli bezde hafif pus kalabiliyor

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...