İçeriğe Yönlendir

Benzindeyken Lpg Enjektörleri Çalışmaya Devam Eder Mi


Hakan Akdemir

Recommended Posts

Hakan Akdemir

Merrhaba fctr,

 

2009 focus 1.6 Ti-VCT'e sahibiyim. Aracı benzinde kullanırken lpg enjektörlerinin sesini duydum, kaputu açıp incelediğimde lpg enjektörlerinin o meşur şıkırtlı sesinin bariz geldiğini farkettim. Daha önce araç benzine geçince lpg enjektörleri çalışmıyor diye hatırlıyorum, tam emin olmadığım için sizlere sorma gereği duydum. Bu arada konuları inceledim ama sorunuma bariz bir çözüm bulamadım. Eğer yardımcı olabilirseniz sevinirim şu an en yakın lpg servisine biraz uzaktayım ,haliyle servise gitmem epey zaman alacak.Şimdiden teşekkür ederim.

Yorum bağlantısı

Benzine alındığında Lpg enjektörlerinin çalışmaması lazım sanırım. Eski aracımda öyleydi. 

Yorum bağlantısı
Ahmet Türedi

Daha önce bmw aracımda lpg kaynaklı sıkıntı yaşamıştım.Sıkıntının lpgden kaynaklı olduğunu tam olarak anlayabilmek için usta lpg yi iptal etmek lazım demişti, lpg sistemi tamamen devre dışı ancak o şekilde oluyormuş.Yani enjektörler yakıt tüketmese bile çalışıyor olabilir.Detayını bilmiyorum ama ordan aklımda kalan diyalog bu şekilde.

  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Landirenzoda çalışmıyor ama, saniyede 2 kez çıt çıt diye bir ses geliyor ;)

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hakan Akdemir

Yardımlarınız için teşekkür ederim. Aracı bir arkadaşım ile sabah Adana'ya yolladım. Şimdi kendisiyle konuşma fırsatım oldu. Usta, benim şakırtı diye tabir ettiğim sesin (Sayın Furkan Avcı'nın da belirttiği üzere çıt çıt sesi) normal olduğunu enjektörlerin çalışmadığını söylemiş.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...