İçeriğe Yönlendir

Focus 3 Ses Sistemi Radyo


murat sabancı

Recommended Posts

murat sabancı

Radyo dınlerken bırden baska bıseye gecıyor.
Hıc zevk bırakmıyor ınsanda. O TA ac/ kapa yaptım. İkı durumda da aynı seyı yaptı. Testıng dıye bır kanala gecıyor bazen, bazen baska bır sacma kanala.
I phonumu ılk bagladıgım gun cok guzel muzık dunledım usb den, sonrakı baglantılarda habıre bır ıkı uc dıye atlıyıp duruyor muzıklerı.

Sogudum ya artık arabada muzık dınleyemıyorum.

Yorum bağlantısı

Radyo dınlerken bırden baska bıseye gecıyo

Hıc zevk bırakmıyo ınsanda o ta ac kapa yaptım ıkı durumdada aynı seyı yaptı testıng dıye bı kanala gecıyo bazen basen baska bı sacma kanala.

I phonumu ılk bagladıgım gun cok guzel muzık dunledım uab den aonrakı baglantılarda habıre bır ıkı uc dıye atlıyıp duruyo muzıklerı

Sogudum ya artık arabada muzık dınleyemıyoruöm

Murat Bey,

Konunuz uygun bölüme alınmıştır.

Mesajlarımızı yazarken imla kurallarına elimizden geldiğince dikkat etmeye çalışıyoruz.  ;) Keyifli forumlar..

 

Saygılarımla,

Yorum bağlantısı
Ahmet Türedi

Aynı sorunu c-max te yaşamıştım.Radyo kumanda panelinde bir tuş vardı ona basıp o özelliği kapatıp kurtulmuştum.Ama hangi tuştu hatırlamıyorum.Trafik bilgi sistemi diye bişey vardı sanırım.

Yorum bağlantısı
Sarp D. Uygur

Haber ayarını kapatmanız lazım. Bende yaşadım daha sonra ayar menüsünden haber görüntüleme gibi bir ayar vardı onu kapatınca çözüldü olay. Bir deneyin isterseniz belki öyle çözülür.

Yorum bağlantısı
  • 2 ay sonra...
Ahmet Gül

Focus 3 aracım marş bastıktan 5 saniye sonra radyoya geçiyor. Uc gündür durum böyle daha önce yoktu. Radyo ayarlarını kurcaladim hay kurcalamaz olaydım :) Haber ayarını kapattım, alternatif frekans falan ne kadar ayar varsa hepsini teker teker denedim malesef olmadı. Bilenler yardimci olurlarsa sevinirim zira çok can sıkıcı olmaya başladı. Sorun yaşattıran bir durum olmasa da yapamadıkca can sıkıntım artıyor. Herkese iyi akşamlar dilerim.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...