İçeriğe Yönlendir

Focus Mk 2,5 Sony Teybe Bluetooth Kit Ve Tablet Eklemek


Misafir

Recommended Posts

Misafir

Merhabalar abilerim ve kardeşlerim bildiğiniz gibi ocak başı aldığım 2010 focus titanyum x aracımın namı değer (afet)'in sony teybini geliştirmek istiyorum öncelikle amacım tüm alt yapının var olduğu teybin nedense bluethot bağlantısı yok tüm alt yapıdan kastım ( cevapla-reddet ve numara çevirebilme fonksiyonları ve phone tuşları) yani teyp uyumlu ama aparat veya benzeri bir kaç parça eksik sanırım büyük ihtimalle mikrofonda yoktur bu konuda bilgisi olan deneyen,araştıran, forum üyelerimiz varsa yardımları için şimdiden çok çok teşekkür ederim

2. Fikrim ise bluethot bağlantısı gerçekleştirildikten sonra (eğer başarabilirsem) orta konsola tablet bağlamak ve bluethotla tableti ve sony teybi birbirine paralel çalıştırmak, müziklerimi,video kliplerimi ve navigasyonu çalıştırmak istiyorum biliyorsunuz tablette double teypten daha fazla geliştirebilme imkanınız var o güzel uygulamalar kullanılabilir. İstediğiniz müzikler çalıştırılabilir ucuz double teypler gibi dokunmatik sorunu yaşanmaz ve sony müzik sisteminin ses kalitesinden vazgeçilmemiş olur hemde her geçen gün yenilenen teknoloji daha ucuza yakından takip edilebilir. Hatta daha araştırmaya düşünmeye fırsatım olmadı ama kaliteli bir tabletle belki kamerası araç kamerası olarak bile kullanılabilir. Hemde ayrı yeten usb giriş bağlama derdimiz olmaz zaten tablete yüklediğiniz anda sorunsuzca çalışır. Tableti nereye nasıl monte edeceğimi planladım zaten aracımda 220v priz çıkışı var 2 adette 12v çakmaklık çıkışı var elektrik konusunda problem yaşamam sanırım. Şuan sadece bu aracın bluethot sistemini nasıl aktif edeceğime odaklanmış durumdayım

3. Ve en kötü senaryo bluethot sistemini aktif edip sorunsuz çalıştıramassak böyle bir imkan yoksa usb giriş yapacağım teybime çünkü cd ile uğraşılmıyor ve bu teypden vazgeçmek istemiyorum double teyplerin gendlde bin tl altındakileri kalitesiz. Hem ses hem görüntü ve dokunmatik olarak. Ama tablet işini gerçekleştirirsek özelliklerimize hergün yeni uygulamalar gelir kendi kendine sistem bedavaya sistem gelişir bir diğer güzelliği,aracı sattığınızda tablet sizin birşey kaybetmiş olmam diye düşünüyorum her yönden mantıklı geliyor.

Yorum bağlantısı
Canberk Eken

1- Dediğiniz anlamda bluetooth ekleme yolu bu sony teypler için maalesef ek aparat olmadan imkansız. O dediğiniz tuşlar alt yapı sayılmaz zaten. Forumda ek bir donanımla hem usb hem bluetooth işini halledenler var ama bana biraz meşakkatli gelmişti, ya da ben onları becerebilecek biri değilim.

 

2-Bu sanırım imkansız gibi bir şey.

 

3-Teyp değişmeden ve dediğim gibi o bahsettiğim ek aparat olmadan bu teybe usb de eklenemiyor.

 

Size iki önerim olur;

 Birincisi torpidodaki aux girişini teybin altındaki boş tuşlara taşıyıp, auxu daha kolay kullanabilirsiniz.

İkincisi şöyle bir aletle auxunuzu bluetootha çevirirsiniz ama sadece müzik dinlersiniz. Teyp üzerinden görüşme yapamazsınız.

 

http://tr.aliexpress.com/item/Car-Bluetooth-Audio-Adapter-3-5MM-AUX-Audio-Stereo-Music-Hands-freeHome-Wireless-Car-Bluetooth-Receiver/32523948336.html?ws_ab_test=searchweb201556_10,searchweb201644_1_10014_10001_10002_10005_10006_10003_10004_62,searchweb201560_3,searchweb1451318400_6151,searchweb1451318411_6451&btsid=cf42efa9-e159-4d64-a321-04ada3498978


 

Yorum bağlantısı
Misafir

multimedia lı teyp ile değiştirin bunu

Multumedia derken çağlar abi açıklarmısın rica etsem.
Yorum bağlantısı
Misafir

DVA-9803HD-1.JPG

bunun gibi.. resim temsilidir

Çağlar abi haklısın böyle parayı verip kurtuluruz ama ben orta konsola tablet yerleştirmek istiyorum biliyorsun bin liranın altındaki bu tip ürünler çok sağlıklı değil. Tablet geliştirebilme yönünden muazzam dokunmatikte falanda problem olmaz zannımca. Birde aracı satarken herhangi bir kablo bağlantısı olmaz çıkarıp kolayca alırım veya hırsızlıklara karşı akşam eve çıkarken mıknatıstan ayır götür tableti kafam rahat etmezmi?
Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Osman Özdemir2

konuyla ilgili bir gelişme oldumu acaba.Tablet işini bende istiyorum.

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...

konuyla ilgili bir gelişme oldumu acaba.Tablet işini bende istiyorum.

Öncelikle özür dilerim şehir dışı ve yurtdışı iş seyehatlerimden dolayı foruma son 15-20 gündürpek giremiyorum.

Ben bluethot işini tam anlamıyla çözemediğim için tablet işini rafa kaldırdım usb siz sony e devam. İlla başarabilen bir babayiğit çıkacaktır. 1-2 örneğini forumda görmüştüm ama kanımca yapan arkadaşlarda çok memnun kalmadılar.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

arabada yol alırken bir de tabletle uğraşılmaz.... avantajı yok kullanımda

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...