İçeriğe Yönlendir

Bluetooth Mp3 Player


Erdem Terzioğlu

Recommended Posts

Erdem Terzioğlu

Değerli dostlar;

İnternetin ve forumların fenomen konusu araca USB bağlamak. Yığınla konu açılmış yığınla sorular sorular. Benimde kafamı kurcalayan konu. Araç Megane 3. Ne hikmetse 2012 yılında USB icat edilmemiş gibi 2013 yılında USB yi koyan renault o yılda onu düşünememiş. CD'yi koymuş allahtan. Arabayı ilk aldığımda CD'yi taktım güzel çalıyor ancak çıkartma düğmesine bastığımda cıkarmadı. Servise götürdüm yanlardan iki yumrukladılar CD çıktı ve bir daha da takmadım. Servis 1.000 TL. teyp değişecek dedi. Yeni takacağı teyp de de USB Olmayacak ancak. O paraya navigasyonlusunu takarım dedim çıktım. Tabi oda kısmet olmadı. Tamamen duygusal. Ama hep kafama yer etti. Audio system diye bir şey var oda o kadar basit şeye 225 TL. istemeye utanır insan. 

 

En nihayetinde gelelim soruma. Şu anda araca bindiğimde telefonun Bluetooth'u açıyorum ve oradan telefondaki müzikleri dinleyebiliyorum. Küçük şehirde olduğumdan zaten şehir içinde saatlerce gitmiyorum. Ancak her araca binişte aç kapa uğraş. Sürekli açık olsa şarj dayanmıyor. Ayrıca telefonu bağladığımda direksiyon kumandası sayesinde parçaları da değiştirebiliyorum. Bluetooth özelliği olan bir MP3 player alsam çakmaktan da şarja bağlasam sürekli açık dursun. Bindiğimde de uğraşmadan çalsa diye düşündüm. Ancak normalleri 15 TL. olan MP3 playerlerin Bluetooth çıkışlı olanını bulamadım. Sony de var sanırım oda cep telefonu parasına o paraya bi telefon alıp arabada bırakmak daha mantıklı :) bunu ucuz yollu becerebileceğim bir yer önerirmisiniz. Birde sürekli çakmaklıkta şarjda kalsa patlama vs yaşarmıyım.


http://www.ebay.com/itm/Ruizu-1-8-TFT-Bluetooth-MP3-Player-TF-card-4G-storage-Built-in-FM-Radio-C-US-KJ-/172015518661

 

şunu buldum ama bunu Türkiye'den ve daha ucuza bulabilirmiyim acaba? birde sürekli şarjda olması aküyü sıkıntıya sokar mı bilemiyorum.

Yorum bağlantısı
Fikret Özsoy

Erdem Bey, bluetooth ile bağlantı yaparsanız müzik kalitesi çok düşer. USB girişli bir teyp alsanız ve uygun bir çerçeveyle taksanız bence çok daha iyi olur gibi. Ucuz fiyata pioneer veya benzer ürünler bulabilirsiniz. Kolay gelsin.

Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy
(düzenlendi)

elektronik ilanlarında ve yedek parça ilanlarında multimedia tarzı ürünler var uygun fiyatlı onlar baktınız mı?

ömürlük kullanırsınız :)

tarihinde Serhat ipeksoy tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Süleyman Arslan
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...