İçeriğe Yönlendir

Roadstar 9115N Radyo Sorunu


Fatih Belen

Recommended Posts

Fatih Belen

Arkadaşlar merhaba. Teybim radyo çekmiyor. Yeni aldım. Anteni kontrol ettim sağlam. Arka anten girişine kablo sokarak da denedim. Cızırtı harici bir şey yok. Hiç kanal bulmuyor. Sorun ne olabilir ? Her türlü ayarı da denedim.

Yorum bağlantısı
Fatih Belen

Bilemiyorum. Anten kablosunu çıkartıp takınca cızırtı sesinde hafif değişim oluyor. Emin olamadım. Bir ayarı falan varmıdır acaba yada aynı sorun daha önce yaşayan ?

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Eski radyonuzu takinca sorun yoksa tabii ki sorun yeni cihazinizdadir. Garantili ise aldiginiz yere danismakta fayda var.

Yorum bağlantısı
Fatih Belen

Merhabalar. Şuan eski teybi takıp kanal buldugu frekansları yeni teypte elle girdim. Eski teyibe göre çok az çekiyor. Ancak ana menüye gelip radyoya girince anlık ses netleşiyor eski teypteki gibi oluyor ve geri az çekmeye başlıyor. Şaşe sorunum falan mı var acaba ?

Yorum bağlantısı
Fatih Belen

Bir parazit sorunu var ama anlayamadım. Araçtaki başka bir cihaz galiba teyibimin radyosunu engelliyor.Ne oldugunu çözemedim. Bazen çok güzel çekiyor birden gidiveriyor. Yine de çekimi şehir içinde fena değil. Ancak eksi pioneer teyibim kadar da iyi değil. Şimdilik idare ediyor.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...