İçeriğe Yönlendir

Araç Süpürgesi Iş Görür Mü?


Özgen Acar

Recommended Posts

Ali Can Ebren

Bence üstüne biraz daha koyup bir elektirikcide uzatma yaptırın ev süpürgesiyle güzel güzel süpürün

Yorum bağlantısı
Misafir

Zamanında bilindik bir markanın süpürgesini almıştım ama hiç memnun kalmadım. En güzeli uzatmak kablo ve ev süpürgesi :)

Yorum bağlantısı
Erol Güven

Arac süpürgelerin vakum gücü çok zayıf memnun kalınmaz en güzeli evde kullanılan süpürgeler.

Yorum bağlantısı
Çağatay Özsoy

Benim evde kullandığım 1200w lık (1600 de olabilir hatırlamıyorum) elektrik süpürgesi bile zor çekiyor tabandaki pislikleri, 35w lık bu süpürgeden fazla bi beklentiniz olmasın, bence arkadaşların dediği gibi en güzeli uzatma kablo yaptırarak ev süpürgesi kullanma. 

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emre Akbas

Benzeri bir ürün bende aldım hiç bir işe yaramıyor evde ölece duruyor.

Yorum bağlantısı
Umut Taşlı

bir ara 60w bir tane almıştım, hala garajda bir yerde duruyordur; taban halısının üzerinden bastıra bastıra, sıyırarak geçince genelini temizleyebiliyordum ama minik kum taneleri vs kalıyordu tabi halının içinde. çok kötü değildi ama 35w nasıl olur bilemem.

Yorum bağlantısı
Özgen Acar

cevaplar için teşekkürler arkadaşlar boşa para vermeye gerek yok demek ki :)

Yorum bağlantısı
Davut Turmuş

düşük güçteki ev süpürgesi bile doğru düzgün süpürmezken bunun pek iş yapacağını sanmıyorum açıkçası arkadaşlara katılıyorum evden çekme imkanı varsa uzatma ile falan çok daha iyi olur şahsen ben içini garajda temizliyorum dışınıda benzinlikte 1 tl su 1 tl köpük ile yıkıyorum gayette güzel oluyor hemde hobi gibi güzel vakit geçiyor :)

Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

Tırtingen, 20 metre kablo alın evden süpürgeyi indirim temizleyin en güzeli.

Yorum bağlantısı
Erhan Doruk

Ben el süpürgesi olarak kenwood hv190 kullanıyorum . Çekim gücü gayet iyi. 140 liraya almistim gecen sene. El süpürgesinde ucuz urunler pek verimli olmuyor.

Yorum bağlantısı
Misafir

Bilinen markanın süpürgeleri bile motorları gereği az iş yapıyorlar. En iyisi uzatma ve klasik ev süpürgesi diyebilirim.

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Gencay Bengli

En iyisi uzatma çekip süpürmek ama imkanınız yoksa  B&D pav1205  modelini aldım. Bu tarz ürünlerde fazla randıman beklememek gerek ; ama işinizi görür. Her iki süpürmede bir filtrelerini de temizlerseniz daha sağlıklı olabiliyor. 1 plastik 1 bez olmak üzere 2 filtre mevcut. Sökülmesi ve yıkanması gayet kolay. 

 

Süpürme işlemi ardında Meg.. marka bir ürünün halı temizleyicisi var onunla da son temizliği yapıyorum istenilen bir seviyede iç temizliği tamamlamış oluyorum. Bu ürünleri tavsiye ederim.

Yorum bağlantısı
Enes Ayan

Ben şu ürünü tavsiye ediyorum çekişi iyi ayrıca önünde böyle dönen fırçalı bir mekanizma var onun sayesinde çok iyi çekiyor.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...