İçeriğe Yönlendir

Atiker Mi Prins Mi?


Nadir Açıkbaş

Recommended Posts

Nadir Açıkbaş

konu başlığına bakınca tabiki prins diyeceksiniz ama iki gündür arkadaşım kafamı karıştırıyor 2400 lira biriktirdim prins e hazır,bana gel atiker taktıralım dedi 1300 lira o zaman double din navigasyon param da kalıyor cebimde, e kalitesi dedim, çekişi dedim en iyi prinsmiş diye, çekişi hangisinde düşmez ki sanki diyor kesin düşecek biraz ayrıca bu da kaliteli gold falan filan,takan yerin işçiliği de çok iyi dedi kendisi de polo da onu kullanıyor. başka bir arkadaşım da benim taktırmak istediğim yeri tanıyormuş bugün sanayiye gittiğinde uğramış anlatmış beni aradı işyeri sahibi samimiyetten ötürü 2500 (bu arada 100 lira daha eklemiş üstüne arkadaş o farkı hallederiz dedi de)' e prins silverline yerine 1700 landirenzo takalım bence o da mantıklı demiş, kafam çooooooook karıştı bana yardım edin, ben de pimpirikliyimdir şuan ki çekişi çok düşerse aracı ilk fırsatta çıkarırım elimden o da olsun istemiyorum, kalite de olsun istiyorum kimi de araban ne ki (2011 focus tit. hb 115 bg  ti-vct) prins taktırıyon millet 1000 liralık tüpü taktırıyo geçiyor diyo     :unsure2:   :crazy:   :bambam:

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Taner Kültüroğlu

Ben focus ta brc kullandım çok memnundum.

1800tl gibi bir fiyata taktirirsiniz. Bide bunu düşünün :)

  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Osman Uslu

Zavoli öneriyorum. Benim aracımda sıralı sistem Zavoli var çok memnunum. Benzin performansı ile pek bir farkı yok açıkcası. 

Biraz ön yargı olacak var sayım olacak evet ama nedense Atiker markasına çok ısınamadım. (dediğim gibi tamamen ön yargı bu iyi veya kötü hiç tecrübem olmadı Atiker ile)

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Nadir Açıkbaş

Ben focus ta brc kullandım çok memnundum.

1800tl gibi bir fiyata taktirirsiniz. Bide bunu düşünün :)

:bambam:  :bambam:  :bambam:  :bambam:  brc mi arada kaldım ben

Yorum bağlantısı
Furkan Kibar

Kesinlikle BRC sorunsuz Ford'lara en uyumlu LPG Markası bence

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Reha Demirbaş

Bugün kendi aracıma tüp taktıracak olsam BRC'den başka hiçbir markaya bakmam gözüm kapalı taktırırdım. 

 

Daha önceden 5 yıl kullanma fırsatımız oldu aile aracımızdı 2008-2013 yılları arasında. Bu süre zarfında aracımızda LPG kaynaklı en ufak bir sorun arıza yada aklınıza ne geliyor ise yaşatmadı yaşamadık. Şuan babam yine kendi aracında BRC kullanmakta ara sıra konusu geçiyor gayet memnun 1 yıl olacak neredeyse. (Ek Bilgi: 2 araçta Ecotec motor. )

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serkan Aktay

İşin sırrı ustada. Usta iyi ise hepsi hemen hemen aynı. Belki benim şansıma ama kullandığım en iyisi atiker çıktı. Taktırdığım ustada işinin en iyisi diyebilirim.
Tekrar taktıracak olsam aynı ustaya tekrar atiker taktırırdım. Bu usta sadece atiker ve prins takıyor bu arada  :biggrin:

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ahmet Nalbantoğlu

Lpg sistemlerinde montajdan sonra enjektör kalitesi cok onemli. Atiker sistemler ucuz valtek enjektor kullanmakta ve bu enjektorler ayarları düzgün yapilmasina ragmen bir sure sonra (10.000 km) debi sorunları yasayip birbirlerinden farkli performanslar verdikleri icin silindirlerden bazilari fakir/zengin karisima düşmekte ve bir turlu de sondurulememekte. Kaliteli bir enjektor ve duzgun montajlanmis lpg kitinde bir kere bile ariza lambaniz yanmaz, sorun yasamazsiniz. Hem de OBD olmamasina ragmen.

Multimedyayi erteleyin, olmazsa olmaz degil. Ama kaliteli bir enjektor ve motor sagligi olmazsa olmaz. BRC veya Prins kit taktirin. O "sen 2000 lira veriyon millet 1000 liralik tupu taktiriyor geciyor" diyrn arkadasa da bu yazimi okutursunuz.

Aracımız aynı, aynı motora sahibiz. 40.000 kmdir BRC li kullanıyorum. Kitte bir kere sorun çıkmadı bir kere ariza lambasi yanmadı cekiste fark yok motor hala ilk günkü gibi sağlıklı. Referans olmasi acisindan.

  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mustafa Serhat

1600-1700 civarında romano öneririm ben çok memnunum. Enjektör hızı ve yapısı çok iyi. Forda uygun gözüküyor.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Ayıkoğlu

Atiker obd gayet kaliteli ve sorunsuz kit.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Davut Turmuş

Kitten ziyade işçilik

Sent from my iPhone using Tapatalk

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı

Atiker Gold paranız çöpe gitmesin.. Ö

Kesinlikle katılıyorum, ben takdırdım brc den hiç farkı yok, net ten araştırın hak vereceksiniz.

Yorum bağlantısı
Yusuf Durmuş

Ben 1 ay önce 2010 model Fiesta ma atiker gold taktırdım ve hemen uzun yolculuk yaptım 111 tl ye 675 km yol yaptım ankara-eskişehir ankara içi ve eskişehir- ankara. Çok memnunum ben atiker gold ;-)

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum bağlantısı

Bunda 2 sene once sorsaydiniz atiker siralamada bile olmaz derdim.

Atiker gold ise genel memnuniyetin oldugu bir kit ama bazi araclar bazi markalari ne olursa olsun sevmez, uyum saglamaz.

Prinsin en onemli ozelligi sorunsuzluktur ama silverline enjektorleri prinsin efsanevi kheinlerinden degildir zaten. Bildigim kadari ile lansi renzo su an khein enjektor kullaniyor.

Zavolli japonlarla cok uyumludur mesela.

Brc, lovato gibi italyanlar ise fiyat/pwrformans urunu olarak gecerler ama bazi markalari mutlu etmezler.

Focus icin brc tercihi olumsuz olmaz ancak birkac farkli kiti var en uyumluyu secmek lazim.

Saygilarimla.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...