İçeriğe Yönlendir

Vw Golf 6 (2011) Rns510 Teyp Hakkınfa Yardım.


Melih Dağlı

Recommended Posts

Melih Dağlı

Arkadaşlar selam, aracımı 1 hafta önce aldım trendline modeli analog teyp var rns510 model teyp takmak istiyorum. Merak ettiğim bir kac sey var yardımcı olursaniz cok sevinirim.

1- RNS510 vw golf 1.4 tsi trendline ile uyumlumudur herhangi bir problem cikartirmi ?

2- Teyp turkiyede cok ucuk fiyatlara satiliyor bende arastirma sonucu eşimin ailesi belçikada yaşıyor fiyat olarak 250-300 euro arası degisiyor. Sorum şu; ordan teybi alip getirsem burada turkiye uyumlu navigasyon yazilimi kurulabilir mi veya uzerinde dil degisim vardir muhakkak turkce yoksa eklettirebilir miyim ?

Not: istanbulda ikamet ediyorum. Umurarim yardimci olabilirsiniz tesekkurler

Yorum bağlantısı
Emre Öğüt

RNS510 golf 6 ya uyumludur, 250€ civarına getirtme imkanınız varsa getirtin fiyat çok iyi navigasyon dosyasını zaten hafıza kartına atıyorsunuz güncel haritalar 70liraya satılıyor serviste

Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay

RNS510 golf 5'ten itibaren uyumludur diye biliyorum. Ama bluetooth gibi ek görevler beklemeyin, ek modül almanız gerekir. navigasyon dosyası serviste veya vagcom işlemi yapan yerlerden alabilirsiniz.

Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek

Golf 5 lerde de uyumlu ancak canbus yeni sürümüyle değiştirilmez ise akü bitiriyor. Golf 6lara birebir uyumlu

Yorum bağlantısı
Hüseyin Arık

Forumda bir abimiz arabasini trendline dan highline a ceviriyordu konusu forumda var. Istanbul Ender ekeltronikti sanirim. Yardimci olur size.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...