İçeriğe Yönlendir

Focus 2.5 Arka Kapi Hoparlör


Ramazan Beğce

Recommended Posts

Ramazan Beğce

Sevgili forum üyesi arkadaşlar.2009 model focus aracım var üzerinde orjinal teybı vardı gene orjınal olan tıtanyum modelden soukulme sony teyp taktım herşey uyumlu sorunsuz çalışıyor fakat daha önceden patlak olduğu için arka kapı hoparlorlerını aynı ebat ve aynıguc de pıoner hoparlor ıle değiştimiştim şimdi gelelim soruna ses ı on arka ayırdığımda cok barız şekılde arka hoparlorlerın hem bas hem tız konusunda oldukca gerıde kaldığını gördüm.servısı aradım tanesıne 370.00 tl ıstedıler.sizlerden ricam cıkma temız hasarsız orjınal arka kapı hoparloru bulabılırmıyım nette araştırdım yok yada aynı ses degerıne yakın nasıl bır hoparlor takabılırım sony teybın verdıği kaılıtelı sesı tam almak ıstıyorum bılerek multımedıya almadım kalıtesıne guvenmedığim ıcın.yardımalrınız beklıyorum.hepnıze sonsuz sevgıler .

Yorum bağlantısı
Alper Keskin

Aynı Ölçüde Compenant takımı ile değişim yapabilirsiniz.

Amplifikatör desteği olmadan monte edilen komponent takımları verimi çok daha fazla düşürecektir.Sonradan takılan Pioneer hoparlörlerin kısık çalma sebebi muhtemelen ön kapı hoparlörlerinden daha fazla güce gereksinim duyuyor olmasındandır.Amplifikatör ile sistemi güçlendirmeye gidilmeyecek ise yapılacak tek çözüm bahsettiğiniz üzere fabrikasyon hoparlör bulup monte etmek olacaktır.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Sevgili forum üyesi arkadaşlar.

Şu an çıkma parçalar satan arkadaşımın yanındayım, çiftine 200 lira dediler. Orjinal kapıdan puntalarından söküp verecekler.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Arkasİn da yazan ürün kodu vs leri yazabil8rmidn8z

Kapılara puntalı ve kapıyı komple söktükleri gibi satıyorlar. Arkasını gormek için sökmek lazım sanırım. Pek işlerine gelmez çünkü puntalamak mümkün değil dükkanda. Sökülmüş varsa bugün bakarım.

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Resim nasıl ekleriz. Hoparlor resmi koyacagim

Tapatalk uygulamasını yükleyin en kolay oradan yüklenir fotoğraf.

Yorum bağlantısı
Serdar Çekiç

arka kapılar bendede öne göre daha az ses veriyor. klasik sanırım

Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen

Benim orijinal hepsi (öyle biliyorum daha doğrusu) benim de arkalar daha kısık, çocuklar olduğundan hiç sıkıntı etmedim bugüne kadar :)

Yorum bağlantısı
Ramazan Beğce

Aralarda ekstra tweeter yok tabi aynı sesi vermez ama bas aynı olması lazım. Hoparlörler orjinal ise hiç dokunmayın çünkü orjinalinin yerine Hiçbiri ey tutmuyor.benimkiler patladı yerine orjinal pioner takdim asla eski bas yok.halen hoparlor arıyorum.

Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen
(düzenlendi)

Arkada tweeter yok mu? Yeri var ama kapıda içi boş mu [emoji50]

tarihinde Ahmet İhsan Akşen tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...