İçeriğe Yönlendir

Skoda Octavia Termostat Değişimi


Kemal Korkmaz

Recommended Posts

Kemal Korkmaz

Merhaba Arkadaşlar

 

2013 Model Dizel otomatik 45000 km de Octavia A7 aracım ile Sabah saatlerinde yola çıktım.

10 km gittikten sonra bir uyarı verdi motor aşırı ısındı motoru durdurun uyarı çıktı. Hemen durdurdum fan çalışıyordu biraz bekledikten sonra termostat açtı durum normale bindi . Bu uyarıyı 3 kez daha yaptı. Yol yardımı aradım. Aracın termostatı açmadığını ısınınca açacağını bir servise aracı kontrol ettirmemi söyledi. Skoda çok yoğun bir kaç servisini aradım çok yoğun olduklarını belirttiler Daha sonra yaşadığım yere 250 km uzaklıktaki bir servise götürdüm.

Çok güzel görüntüsü olan ama içi boş olan servisin Servis danışmanına ısrar ederek ustalar ile görüşme talebimi zor da olsa kabul ettirerek Ustaya durumu anlattım. Usta devirdaim ve termostat değişimi olacağını parça ve işçilik ile bayağı bir ücret olacağını söyleyince soluğu sanayi de aldım. Aracımın zaten garantisi bitmişti. Sanayi de Erhan ustanın yanına gittim. Durumu anlattım sadece termostat değişimi yapmamız gerektiğini söyledi . Bulduk taktık sorunu hallettik. Böyle bir arıza başınıza gelir ise bilginiz olsun..

  • Beğen 2
Yorum bağlantısı

kemal abi geçmiş olsun .

 

octavianın dizel otomatiğini kiralamıştım geçenlerde hayran kaldım gerçekten mükemmel bir araçmış

 

bayram için yine kiraladım uzun yolda tecrübe edeceğim  viraj kabiliyeti ve fren mesefasi çok iyi aklımda kaldı resmen araç

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz

Aracın kullanımı çok zevkli ama bazen bir yeri kopacak diye de korkuyorum...

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...