İçeriğe Yönlendir

Mondeo 5 - Çözülemeyen Hoparlör Cızırtısı


Osman ADALI

Recommended Posts

Osman ADALI

Merhabalar. Ben Osman ADALI. Aslında daha öncesinde bu foruma üye oldum ve forumu da takip etmekteydim.

3-4 yıldır ford kullanıcısıyım. 2016 model 1.6 tdci titanium mondeo aldım 4 ay önce halen de kullanmaktayım.

Benim sorunum garantiden değiştirildiği halde sağ ön kapıdaki hoparlörlerden cızırtı gelmesi.Değişik parçaları usb bluetooth ve radyo üzerinden dinleyerek kontrol ettim. Ancak yine sağ ön kapıdan cızırtı geliyor.

Başınıza geldi mi bilmiyorum ama en azından bu konuda önerinisi olan biri olursa çok sevinirim. Servisteki arkadaşlar da ne yapacaklarını bilemiyorlar açıkçası.

Yorum bağlantısı
Volkan Turkmen

Benim fiestadan da geliyordu, söktük, bir sürü bozuk para çıktı. kapı üzerindeki malzeme gözü içinde boşluk var oradan ufak tefek şeyler kaçıyor ve ses yapıyor. Senin araçta da boşluk var mı bilmiyorum orada. Bir şeyler kaçmış olabilir.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı

Cızırtı sürekli mi, yoksa müzik dinleme esnasında mı geliyor? Benim anladığım müzikle beraber olan bir hadise. Bu durumda basları kıstığınızda ve açtığınızda; kapıya bastırdığınızda kesilen bir ses mi? bunlara göre yeri tespit etmek ve müdahale etmek gerekir. Bence konu sizin aracınıza özel bir durum ve çözüm de yine sizin aracınıza doğru müdahalede gizli.

Saygılarımla.

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

genl durum bu sesler de kablolardan baslanmalı sase alma olasığı yüksek herhalde kablonun birinde sığrılma olabilir

Yorum bağlantısı
Osman ADALI

Temassızlık ya da sürekli alttan gelen bir cızırtı değil. Belli anlarda müzik çalarkan, belli sesleri çıkarırken cızırdıyor.

Sadece sağ taraftan geliyor. En son artık sağdaki hoparlörü soldakilerle değiştirip deneticem. Artık değişen birşey olmazsa komple multimedya sisteminin değiştirilmesini isticem. Oldukça can sıkıcı bir duruö :(

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

o zamn cihaz la ilgili sıkıntı olabilir garip bi durum  bide tweeter ayarını eksilere getirebilirmisin iz bazen bazı sarkıy la ilgili sıkıntı olabilir eski kayıtsa sarkı kaset ten cekerken durum olusuyo olabilir

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...