İçeriğe Yönlendir

Brc İlk Bin Km Ayarı


Osman Ünal2

Recommended Posts

Osman Ünal2

Merhaba arkadaşlar aracımıza yaklaşık bir ay önce Brc Sequent32 lpg montajı yaptırdık. Montaj yapan firma 1000 km sonra ayar yapılacak dedi. Bu ayar sırasında özellikle dikkat etmem gereken bir nokta var mıdır ? (Şuan araç şehiriçi kilometrede 0.36 kuruş yakıyor. 37 Litre gazla 220 km yapıyor.)Bu değerler sanki biraz yüksek geldi bana.

2008 Ford Focus Titanyum-x Otomatik 100Hp

Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

Yakıt oranınız yüksek. Bu ikinci ayarı yürüyerek her vites aralığındaki değerleri alacak ve ayarlayacak şekilde isteyin.

Yorum bağlantısı
mustafa çetinkaya

37 litre gazla 220 km yapıyorsa 44 kurs yakmıyormu? çok yüksek yakmış ama ayar yapılmadı diyedir o ayardan sonra düzeleceektir umarım

Yorum bağlantısı
Hakan Türkoğlu

ben bugün götürdüm 1000 km ayarına araç 2015 focus brc 32 sequent sızdırmazlık kontrolü yaptılar bilgisayara bağlayıp tekrar ayar yapışdı o kadar benimki 22 23 kuruş yakıyor şehir içi araç manuel

Yorum bağlantısı
Osman Ünal2

Bugün kısmet olursa götüreceğim inşallah buradan yapılan işlemleri paylaşırım.

Yorum bağlantısı
Saim Ulaş Yılmaz

İlk depo dolumunda gazın bir kısmı rezerv olarak depoda kalmasına rağmen gösterge boş gösterebilir.

 

Sonraki dolumlarda tüketim değeri düşecektir diye düşünüyorum.

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

İlk 3-5 dolum çok yanıltır, biraz daha kullanıp öyle ölçüm yapın. Kalibrasyonu rolantide değil de yolda yapılması daha sağlıklı olacaktır.

tarihinde Eray Turan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Erhan Karaman

ben focusum varken 33 litre gazla yaklaşık 330 km civarı yol yapıyordum. ayda 35 TL.lik de benzin yiyordu 3 sene kadar önce. benzin fiyatları da yaklaşık bugünkü gibiydi sanırım.

Yorum bağlantısı
Furkan Kibar

Aşırı fazla yakıyor motor farklı sanırım benim arcımla ama yinede focus için bu yakıt neredeyse iki misli diyebiliriz benim aracım lpgde 0,12 litre yakıyor şehir içinde hesabı siz yapın bence ustaya bu konuyu söylemeniz gerek bir yerde yanlışlık var tüpde

Yorum bağlantısı
Osman Ünal2

Bugün ayar yapıldı çok yaktığını söyledim özellikle.Ayar sonrası 2 depo ölçüm yapcam eğer yine çok yakarsa benzinde kullanıp tekrar ayara goturecekmisim.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...