İçeriğe Yönlendir

Bosch Cr 10


Rasim Bolat

Recommended Posts

Rasim Bolat

Fr 10 bir önceki model bu yeni seri. kombi 65 de çalışıyor oda ısınıyor akşama kadar petekler buz gibi anlamadım gitti. Oda sıcaklığı 22.5 ayarlı yükseltsem mi acep.

Yorum bağlantısı
Tuna İşgören

Modulasyonda kazan suyu baz alinmaz oda isisi baz alinir 80 dereceyede ayarlasaniz oda isisina gore kendi karar verip suyu isitir örneğin 22.5 ayarli termostat ve oda 22.3 derece o zaman kombi 38-40 derecede çalışır , bende buderus gb062 premix yogusmali kombiyle rc10 kullaniyorum , oda 23 dereceye ayarli kazan suyu 60 derece ama hicbir zaman 60 olduğunu gormedim

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Rasim Bolat

Benim kombi de bosch classic condence 2500. bende oda ısını 23 çıkarayım.

Petek havaları kontrol edildi mi?

Tesisat ile ilgili sıkıntı yok sadece kombi uzun süre devreye girmiyor. Evdekiler üşüdüklerini söylüyor ama oda termostatının sıcaklığı 22.5 derece gösteriyor. 23 olarak yükselterek denicem artık
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

Oda termostatı kaloriferden ve başka ısı kaynaklarından ( tv, lamba gibi) uzak olsun. Yerden yüksekliği konusunda da bir ölçü vardı sanırım 1.5 metre falan olmalı.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay

Oda termostatını aslında evin yaşanılan en soğuk yerine koymanız gerekir. Ki kombi buna göre evi sıcak tutsun. Yerden yüksekliği 150-160 cm arasında olsa yeterli, mutfağa koymayın. Yemek pişirmeden etkilenir.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Rasim Bolat

Yanına digital farklı bir derece koydum arada 0.2 c fark var ama kalibrasyon için denemem gerek nasıl yapabilirim.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...