İçeriğe Yönlendir

Araç Tavsiyesi


Osman Ünal2

Recommended Posts

Osman Ünal2
(düzenlendi)

Arkaşlar hepinize merhabalar kendime araç almaya karar verdim.Aklımda manuel vites 98-2001 Honda Civic Hactback,Pejo 206 Quicksilver,Opel Tigra ve Focus 1 var.Km limitim 150- 200 bin km aralığında. Limitim 22-23 Bin Tl aralığında .Bu araçlardan daha önce kullanan varsa görüslerini bekliyorum.(Parça kalitesi,Kronik arızalar,Yakıt durumu)Saygılar.

 

Forumumuz bakıma girince özledim vallahi hayırlı olsun tekrardan:)

tarihinde Osman Ünal3434 tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Osman Bölükbaşı

Ford focus 1 kullanıcısı olarak focus 1 yada honda al derim. Peugeot 206' ya hiç bulaşma, opel tigrada çok tutulan bir araç değil. Yanlız o fiyat aralığında temiz bir araç bulman çok zor.

Şimdiden kolay gelsin ve hayırlı olsun.

Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz
Hyundai Getz


Bu fiyatlara altı güneş görmüş bile zor belki hem güneş görmüş hemnde taksi çıkması. Otomatik pert kaydı olmayan 28 den başlıyor.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Zafer Bakar

Piyasa hem surgun hem de yuksek Allah yardimciniz olsun civic ve focus tavsiye ederim

Yorum bağlantısı
  • 4 ay sonra...
Enes Güler

Opel tigra hiç tavsiye edilmeyen ve tutulmayan bir araç o yüzden bunu elerdim. 206 ise çok dar konfor ve yol tutuşu zayıf. Civic ve focusa gelirsek civic focustan performans açısından daha iyi olsada gerek yol tutuş gerek konfor gerek genişlik açısından focus iyidir. Eğer performans için aliyosan civic al. Ama senin için her şey performans değilse kesinlikle focus.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...