İçeriğe Yönlendir

C Max 2 - Bagaj İçerdeki Düğmeden Açılmıyor


Selami Duygu

Recommended Posts

Selami Duygu
(düzenlendi)

Selamlar,aracım 2012 c max titenyum x paket sorunum şu bağaj kapısını içerden açmak istediğim de açılmıyor.ama kapatabiliyorum.Arada sırada da içerden de açılıyor,ama istediğim zaman açılmıyor. Ataşehir de özel bir ford servisine götürmüştüm ancak bigisayara bağlamalarına rağmen bir arıza bulamadılar,orada da aynı şeyleri yaptılar.Uğraştılar bir şey söyleyemediler.Kalması gerektiğini söyleyince bırakmadım.Kumandadan ya da dışarıda ki düğmeden açılıyor

 Acaba bir ayar falan mı gerekiyor?yoksa başka sorun mu var?Bilgisi olan sayın arkadaşlarımdan öneri alabilirsem sevinirim

tarihinde Ertan Çabuk tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Selim Kaya

Hareket halindeyken açılmadığını fark etmiştim benim aracımda. Tamamen durmam gerekiyor. Böyle bir durum olabilir mi?

Yorum bağlantısı
Selami Duygu

Durduğum yerde de açmak isteyince de açılmıyor.örneğin avm ye girerken,kontrol için açmak gerekince açamıyorum.Sağolun teşekkürler

Yorum bağlantısı
Selim Kaya

Kilidin karşılığı yerinden oynamış olabilir. Başıma gelmişti bu da.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Alper Tuğlu

Benim fiestam da da aynısı oluyor.

Bazen açıyor bazen açmıyor.

Hatta alakası var mı bilmiyorum ama hareket halindeyken sanki merkezi kilit ile kapıları kilitliyormuş gibi ses çıkıyor ve 4 lüler yanıyor. Belli bir standardı yakalayamadığım için sanayiye de götürmedim.

Yorum bağlantısı
Selami Duygu

Çözüm yok galiba bir kaç kere servise de söyledim,sürekli sorun yok dendi.Geçen yaz yine Ford yetkili servise götürdüm.tatil öncesi bir bakılsın dedim.Daha önce dışarıda aküyü ölçtürmüştüm değiştirin denmişti.Servise aküyü ölçün dedim aracı alırken sorduğumda akü ile ilgili sorun yok dediler daha sonra İzmir'de aracım çalışmadı.Sonra akü değiştiririldi.Yani kime güvenilecek belli değil?

Yorum bağlantısı
Çağlar Filizgök
On 22.01.2017 at 07:46, Necati Öner yazdı:

Su kaçmış

Evet olabilir, aynı problem benim başıma da gelmişti. Bagaj kapağı açma kolu kara maruz kalmıştı. Bagaj kontrolüm dışında kendiliğinden açılıyordu. Servise gittim, usta kilit mekanizmasının üzerine iki vurdu :) 3 yıldır sorum yok.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Onur Kavaklı

Şöyle bir durum var, sizin arızanın sebebi bu olmayabilir ama, kapıları içeriden kilitlediğinizde, içeriden kilidi açmadığınızda veya sürücü kapısını açmadığınızda bagaj içeriden açılmıyor. 

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Selami Duygu

Hepsini denedim,özel servise gösterdim o da baktı.Sonuç yok.Bakalım  ne olacak önemli bir özellik ama kullanamamak kötü.

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

Kapı kilitlerinizden birinde arıza var. Kilitli sanıyor araba. O yüzden açılmıyor bagaj.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...