İçeriğe Yönlendir

Batan Firmalar Kervanı "Gold Bilgisayar"


Gencay Bengli

Recommended Posts

Erdal Aydın

Sıcak paraya dayalı ekonomi elbet bir gün cokecektir. Üretim minimum, tüketim maksimum. Sonuç kaçınılmaz. Batıyor diye sevindigimiz firmalar krizin zorladığı kapimizin gacirtilari.

Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı
On 03.02.2017 at 12:55, Mert Gülkokan yazdı:

Ne yani ötv düştü diye evleneyim mi :)

Durduğun kabahat...:D

Yorum bağlantısı
Mesut Eyibil
(düzenlendi)
On 05.02.2017 at 11:43, Evren İskent yazdı:

Gold'un piyasadan gidisi surpriz degil. Metro gtup bunyesinde firmalar bunlar. Hizli al, sanalpazar da ayni grubun online firmalariydi ve cok daha onceden problem yasandiklari icin zaten sahneden cekildiler. Yine market zincirinde olan praktiker de birkac sene once kapandi. Real'i begendik aldi deniliyordu, begendik zaten iflas erteleme istedi ohalden once.

Simdi firma batsin, kapansin demek ne kadar dogru bir bakalim. Siz ev sahibisiniz kiraciniz teknosada calisiyor..dilekleriniz gerceklesti ve teknosa kapandi. Kiraciniz issiz kaldi. Kiranizi odeyemeyecek en iyi ihtimalle cikmak isteyecek. Siz yeni kiraci arayacaksiniz ancak batsin dediginiz giyim firmasi istihdam.yaratamadigi ve calisamadigi icin evlenemeyen ve ailesinin evinde kalmaya devam edenler size talepte bulunamiyor. Ekonomi herkesi ilgilendirir. Firmalarin batmasini temenni etmek kendi ekonominizin de dolayli olarak batmasi anlamina gelir. Eger 90'li yillar gibi amerikan pazarlarindan dolar kuruna endeksli 2 sene oncesine ait tv aldiginiz donemleri gorseydiniz en azindan serbeste gezip elinizle denediginiz urune 100tl fazla vermeye razi olmak ne demek anlayabilirdiniz.

Saygilarimla.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 

Bence gold batmaya mahkumdu,çünkü hiç yeniliğe açık bir firma değil, sanalpazar.com u belki 7-8 kez arayıp o dönemler baya işime yarayan bi site olduğu için uyardım, görselinizi değiştirin,siteyi değiştirin vs die ama hiç dikkate alan olmadı, satış ve pazarlama politikalarıda aynı şekilde değişime ayak uyduramadı malesef.

tarihinde Mesut Eyibil tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...