İçeriğe Yönlendir

C-Max I için mantıklı kombinasyon


Onurhan Çelebi

Recommended Posts

Onurhan Çelebi
(düzenlendi)

Herkese selamlar. 2006 trend C-Max'imiz var. Orjinal teybi 6000CD. Aklımızdan geçen öncelikle Multimedya sistem yapmak. Android işletim sistemi mi almak mantıklı yoksa farklı bir sistem mi? Hatta önerebileceğiniz, direksiyon kumandasını da aktif kullanabileceğimiz bir model var mı?

Bir diğer hedefimiz de aracın orjinal hoparlör sistemini komple iyileştirmek. Şu an üzerindeki hoparlörler can sıkıcı. Mevcut hoparlörlerin yerine hangi marka ve model hoparlör seçmeliyiz? 

Şimdiden teşekkürler..

tarihinde Onurhan Çelebi tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı

Lokman Abinin aracında var bir sistem. Şöyle birşeydi:

58ba0a177c604a5420c0a2ca3c05f032.jpg

 

Şuradan bir okuyun:

 

Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz

Roadstar ürünleri çok çok güzel. ses kalitesi kullanımı mükemmel. orjinal hp. ile ses 10u geçince basıncı hissettiriyordu focusumda. androidlileri sevmiyorum. fonksiyon çok olunca teyp özelliği kalmıyor.

 

 

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

hedef ses mi bol fonksiyon mu önce bunu belirlemeli. Pioneer dobule ile bile orj hoparlörleri gayet yeterli ses vermekte.

hoparölrleri değişmek iyi işçilik istiyor. zira orjinalleri plastik bir kasnağa monteli. bunları çıkarınca yerine yeni kasnalk yapılmaz ise baslar tümden kaybolur

  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Hasen Kara

 trend i bilmiyorum ama ghia da ki hoparlör sony tepy kombinasyonu harika. Çok kaliteli. 

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Onurhan Çelebi

Eski Titanium Focus'umdaki ses kalitesi gayet yeterliydi ancak Trend'lerde kullanılan hoparlör sanırım biraz zayıf. Amacım gümbür gümbür bir ses değil ama temiz berrak bir ses istiyorum. 

Multimedya olarak da sorunsuz bir cihaz olsun istiyorum. Geri görüş kamerası ve bluetooth telefon bağlantısı olmazsa olmazım. Bir de direksiyon kumandasını kullanabilmem önemli. Çok mu şey istiyorum acaba? :)

Yorum bağlantısı
Onurhan Çelebi

rdWgEm.jpg

 

Bu sistemi de kullanacağım boş boş durmasın artık.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...