İçeriğe Yönlendir

C Max 2 - Trend İle Trend X Arasında Ne Fark Var?


Bekir Çelik

Recommended Posts

Bekir Çelik

Merhaba arkadaşlar.

 

Forumda bulamadım konusunu maalesef. Focus için açılmış ama Cmax'te farklıdı özellikler muhakkak.

 

Bir örnekle sormak gerekirse; 2013 Trend ile Trend X arasında donanımsal olarak ne fark var acaba? İlan sitelerinde 2 ilanı inceledim, xenon far işaretlemiş satıcılardan ikisi. Ancak teknik özellikler kısmında halojen far diyor. Ben pek sanmıyorum Trend'lerde Xenon olacağını ama...

 

Bildiğim kadarıyla Otomatik kararan dikiz aynası ve ön-arka park sensörü var trend x pakette. Hız Sabitleme Trend donanımda standart sanırım.

 

Bir de motorda bir fark var mı? Beygir gücü farkı vs?

 

Nette bilgi kirliliği var, sizlere sormak en doğrusu. Hatta fordikinciel sitesinde bile beygir gücü doğru belirtilmemiş aracın sanırım. Kimi yerde 127 hp yazıyor kimi yerde 133 hp.

 

Fiyatı birbirine yakın iki araç arasında kalırsak X paket tercih sebebi olmalı mı? Bunu anlamak istiyorum. Şimdiden müteşekkiriz.

Yorum bağlantısı
Gürkan Çakıroğlu

C-Max te Trend X diye bir donanım yok, halk arasında otomatik park olanlara X diyorlar. Karartmalı ayna ve far sensörüde yok maalesef, xenon hiç YÖK ?

Motor gücü benzinli 125 dizel 115 hp. Hız sabitleyici hepsinde standart...

  • Beğen 3
Yorum bağlantısı
Erkam Elma

Benim ruhsatta trend yazıyor kendi kendine park var Gürkan beyin dediği gibi far sensörü xenon yok yani x ifadesi devşirme olmuş ?

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...