İçeriğe Yönlendir

Kuga - Işıkta Stop Ediyor Yardım


Mustafa Akkaya

Recommended Posts

Mustafa Akkaya
(düzenlendi)

Merhaba konu başlığında belirttiğim gibi 2016 Model Kuga aracımız ışıkta kalkarken aniden stop etti bu 3-4 ay önce yine başımıza gelmişti..servise sorduğumuz zaman bize aküdendir araç uzun yol kat etmediği için kendini sarj edemiyor gibi bir şey denildi fakat gün içinde evden işe gelmem bile 15 km herneyse bizde bir daha tekerrür etmediği için üzerinde fazla durmadık fakat bugün aynı şey yine başımıza geldi..sizce bu neden kaynaklanıyor acaba..allah korusun iki gün sonra uzun yolda başımıza gelirse böyle şeyler sıkıntı..

tarihinde İnan Çınar tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Motor şanzıman tipi nedir? Işıkta beklerken kendisi otomatik start stop açıkmıyıdı

Yorum bağlantısı
Mustafa Akkaya

evet araç 1.5 otomatik start stop da açıktı

Yorum bağlantısı
Osman Ünal2

Bence uzun yol yapmamak ile alakası yoktur. Sonuçta akü boşalınca şarj dinamosu devreye girer ve eksikliği giderir. Netice de 15 km'lik bir mesafe. 

Yorum bağlantısı
Ramazan Turan

Araç serviste uzun süre kalacağı anlaşılınca ikame 600 km'de benzinli düz vites megane 4 sedan verdiler. Araç evin önünde 2 gün durdu, çalıştırdım gün içinde kullandım bir kaç kez stop edip çalıştırdım ve akü zayıf uyarısı aldım. Servisi aradım ve biraz kullanın dedi, 15-20 km kadar kullandım uyarı gitti. 

Yorum bağlantısı
Atakan Ulusoy

Bildigim kadarıyla start/stop sistemlerde akü zayif olunca siz istesenizde araci start/stop sistemi devreye sokamiyorsunuz araç uyari veriyor diye biliyorum.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...