İçeriğe Yönlendir

Kuga - Şanzıman Arızası


Ulaş Baran Karayel

Recommended Posts

Ulaş Baran Karayel

merhaba,

2011 kuga selective aracım. Hızlanırken sorun yok ancak gazı bıraktığımda 'vies kutusu sınırlı şlev' şeklinde alarm veriyor. Bilgisayara bağlattığımda da 'vites değiştirme çatalı c konumu devresi' yazıyor. Saayide sorun kartta diyen de var şanzımanı söküp görelim diyen de var. Servisin şanzımanı yolladığı anlaşmalı bir yer varmış oraya yollarız dedi. Yorumlarınız için teşekkürler. Ayrıca fordun yolladığı bu servisi bilen var mı?

Yorum bağlantısı
Erol Güven

Sanayi işine bulaşmayın sıkıntı olabilir.Servise gidin onlar gerekeni yapar sıkıntı olursa hesabı sorulabilir.

Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya

Servisede gitmeyin.Anlaşmalı dediği yer piyasadan birileri.İyimi kötümü yapar bilinmez.Hem servis kar koyacak yapılan işleme hemde yapan.Bozulursa tekrar emin ol başka bahaneler üretip hatalarını kabul etmezler çünki kendileri yapmadı.Kendileri yapsada kabul etmezlerde.

 

Otomatik şanzımanda benim sana tavsiyem.Eğer araca uzun süre bineceksen.Araştır bu işi iyi yapan ustalar var.Hatta formdanda tavsiye alabilirsiniz.

 

Ben şanzımanımı ikikez yaptırdım.İlk arıza komle yapıldı miladı dolduğu için.İkincisinde selenoid değişti.Eşşek yükü ile para.Benim şanzımanı yapanda bölgedeki tüm yetkili servislerin otomatik şanzımancısı.

 

Ha sen memnunmusun dersen.Birdaha şanzımanım arızalanırsa kendim söküp tamirini yapacağım.Hala vuruntu var ve 2.vitesde özellikle yükselirken ve düşerken.Ayrıca 5.vitese geçerkende nazlı.Elbette senin sorunların aynı değil.Ben bıktım araçdan soğutur adamı bu otomatik şanzıman arızası.Verdiğin parayamı yanarsın işinin tam yapılmadığınamı yanarsın.Şimdiki aklım olsa kesinlikle yaptırmaz az km yapmış çıkma birtane alırdım.

 

ALLAH sana kolaylık versin dediklerimi kulak ardı etme.Yaşanmış tecrübe.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

Cemal abimizin de(2014 kuga) başına şanzıman sorunu gelmişti, sorunu yetkili servis+otosan çözmüştü. Bence sanayide aracı kurcalatmayın, otosanda ciddi bir müşteri memnuniyeti atılımı var, yardımcı olacaklarını düşünüyorum.

 

 

Yorum bağlantısı
Cemal Cangöner

Aracımın şanzımanı 2. arıza sonrası sökülüp Otosan'a gönderilmişti. Orada revizyon yapılıp geri geldi. Şu anda vites geçişleri bile hissedilmiyor. Aracımın ilk halinden bile iyi neredeyse.  Umarım sizin de arızanız sorunsuz halledilir.

 

  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...