İçeriğe Yönlendir

Çocuk bisikleti tavsiyesi


Tamer Terzi

Recommended Posts

Tamer Terzi

Merhaba uzun zamandır, iş  yoğunluğumda dolayı foruma giremiyordum, ancak tavsiye ye ihtiyacım olunca daha önceleri oldukça faydalandığım için yine sizlere danışma ihtiyacı duydum.

 

malum kış bitiyor ve havalar ısınmaya başladı. havalar uygun olunca çocuklarda bisiklet hevesi kabardı, 2 sene önce büyük oğlum (şu an 10 yaşında) için aldığımız piare carden marka 16 jant bisiklet gayet temiz ve sağlam olduğu için küçük oğluma (şuan 8 yaşında) kalacak, büyük oğlum için 20 jant çocuk bisikleti ihtiyacımız var. bir haftadır biraz araştırma yaptım aşağıdaki marka ve modellerden birini alacağım. en önemli unsur kullanım sonrasında kardeşine sağlam kalacak kaliteli, sağlamlıkta ve tabiki en hesaplısı olması,tabiki bunlardan önce çocuğun rahat kullanabileceği frenlerinin ve  bisikletin ağırlığı elbetteki önemli

 

aşağıdakibu marka modellerden kullanan varsa ve (+) artı ve (-) eksilerini bildirirse  sevinirim. Memnun kalıdığınız ve 700 Tl yi aşmayan başka marka modelleride bildiriseniz sevinirim.

 

https://www.decathlon.com.tr/20-racingboy-320-cocuk-bisikleti-id_8327591.html#v573914

https://www.decathlon.com.tr/20-racingboy-500-cocuk-bisikleti-id_8328898.html

http://www.hepsiburada.com/bianchi-20-rally-cocuk-bisikleti-p-HBV000002XNDW

http://urun.gittigidiyor.com/spor-outdoor/kron-xc-100-v-26-jant-21-vites-dag-bisikleti-2017-275100631

http://www.hepsiburada.com/kron-xc-150-v-fren-20-cocuk-bisikleti-p-HBV000003AVHD

 

teşekkür ederim.

 

Yorum bağlantısı
Ahmed Bertan Gülsu
(düzenlendi)

Kendim 29 jant Kron XC 150 kullanıyorum gayet memnunum. Çakıllı, taşlı, kumlu, bozuk yolda da kullandım asfaltta da. Hiç bir sıkıntı çıkartmadı. Jant göbeklerinin rulmanlı olması ayrı bir sürüş kolaylığı veriyor ve alüminyum kadro olması da kocaman bir bisiklet olmasına rağmen sadece 12.5 kg olmasını sağlamış. Vites mekanizmasından, frenlerine ayna koluna kadar hepsi Shimano marka. Sadece vites mekanizması Shimano'nun biraz daha alt versiyonu (Shimano Altus) ama o da gayet sorunsuz. Tabi ki o da donanımsal bir olay. Bisikletin fiyatına göre mekanizma takıyor adamlar. XC 300 ve XC 500 çok daha donanımlı bisikletler yani. Kısacası Kron'u tavsiye ederim.

Fiyat performans denen olayda bence en iyilerinden birisi. Aynı donanıma sahip başka bir markadan da en az 300 lira daha ucuz.

tarihinde Ahmed Bertan Gülsu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Tamer Terzi

Teşekkür ederim.

kron tercihlerinin arasında fiyat olarak pahalı olanlar. Çocuklar büyüme döneminde. Onun için bisikleti 2 sene kullanılacak olması fiyat olarak tercihlerimde bir tık aşagıda bırakıyor. Ancak kullananların sağlamlık ve kullanım konforu tafsiyeleri sebebi ile tercihlerimde. Diger tercihlerime yakın fiyatta bulursan kesin tercihim olacaktır. Tekrar teşekkürler

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...