İçeriğe Yönlendir

Ford Courier Cyclone Ekran ve Sorunları


Yasin Murat

Recommended Posts

Yasin Murat
Merhabalar. 
Bugün Ford Courier aracıma Cyclone multimedya ekran taktırdım. 1-2 tane sorunla karşılaştım ve bunları sizlere danışmak ve çözümlerimi bulmak istedim. 
1. Bunu taktırdığım yer bana arabanın kontağını çevirdiğinizde ekranda FORD yazısı çıkar dedi ama Cyclone yazıyor. Bunu FORD yazısı yapma şansımız var mı? 
2. Yine bunu taktırdığım yer bana arabanın bir kapısı açık olduğunda hangi kapının açık olduğu ekranda gösteriliyor dedi ama gösterilmiyor. Bir yolu var mı?
Yorum bağlantısı
Hakan Atuğ


Öncelikle cihazın ekran çözünürlüğünü tespit edin (800x480, 480x272 vs)

Açılışta çıkmasını istediğiniz resim/logo dosyasını paint ile açarak ekran çözünürlüğüne göre ayarlayın (kırparak veya sündürerek)

Belgeyi logo.bmp olarak (24-bit color) kaydedin.

SD karta veya dahili hafızaya kopyalayın.

Cihazı kapatıp/açın.

Açılışta mavi ekran çıkacak ve yükleme bilgileri gözükecektir.

Karttan veya hafızadan kopyaladığınız belgeyi silin.

Yorum bağlantısı
Çağatay Özsoy

Logo ile açılış hemen hemen tüm multimedia larda vardır bence, kapıyı da göstermesi lazım, bana cihazınızda yazılımsal bir problem var gibi geldi, taktırdığınız yerden cihazın düzeltilmesini isteyin.

Yorum bağlantısı
Sermet Gündoğdu

Saydıklarınız cihazın ayarlar kısmında olması lazım.Dacia lara serviste takılan multimedya cihazlarında bile ayarlar-logo kısmından tüm araçların logosu çıkıyor.Ayar menüsüne girdiniz mi?

Yorum bağlantısı
Yasin Murat

Cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Cihazın ekran çözünürlüğünü öğrenmenin bir yolu var mıdır acaba?

Yorum bağlantısı
Yasin Murat

Evet 7 inç. 800x480 lik bi Ford logosu indirip Hakan Altuğ'un dediğini deneyeceğim. Ama neden kapıların açıldığını göstermiyor acaba? Ona üzüldüm biraz internetteki ilanında gözüküyordu.

Yorum bağlantısı
Yasin Murat

Araç modeli : Ford courier 2016 deluxe

 

Şuan içimde çok büyük üzünü var çünkü ekrana 1600 lira para verdim ve dediklerinin bir kısmı çalışmıyor.

1. Si ve en önemlisi : araca ekran taktırmadan önce bluetooth ile telefon görüşmesi yapabiliyoduk ve hiçbi sıkıntı yoktu. Ekranı taktırdık ve şuanda telefon bağlanmıyor. İşin tuhaf yanı herkesin telefonu sorunsuz bağlanıyor ama benim telefonum bağlandıktan 2-3 saniye sonra bağlantısı kesiliyor.

2.si : Adama 3 kez sordum dedim ki araçta ilk kontağı çevirdiğimizde ekranda FORD logosu çıkıyormu diye ve evet dedi. Ama oda çıkmıyor. Ekranda cyclone yazıyor ilk açılışta. 

3. Sü : Bu soruyuda en az 2-3 kez sordum. Arabanın kapısını açtığımızda hangi kapının açıldığı ekranda görünüyormu diye ve evet dedi. Ama kapıyı açınca hiçbir uyarı vs. Çıkmıyor ekranda. 

Çok büyük üzüntü, pişmanlık duyuyorum kazıklanmış gibi. Bu sorunların çözümlerinde lütfen bana yardım edin :)

Yorum bağlantısı
Murat Demir

Bence yazılım güncellenmesi ile çözülebilecek sorunlar gibi.Aldığınız yerle tekrar görüşün.Ayrıca dert etmeyin aldığınız cihazın garantisi vardır?En kötü servise gönderir çözersiniz.Aklıma gelen bir diğer seçenek müşteri hizmetlerini arayın onlar sizi yönlendirir.

Yorum bağlantısı
Hakan Atuğ

Benim araca cylone dvd navigasyonu takan arkadaşla konuştum, belirttiğiniz özellikleri ekran açıkken görülmesi gerektiğini söyledi. Ayrıca bazı markalarında cyclone markadı altında da satıldığını belirtti

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...