İçeriğe Yönlendir

Divortex kullananlar


Arif Aykın

Recommended Posts

Arif Aykın

Merhaba arkadaşlar divortex ürünlerini kullanan var mı acaba nasıl ürünlerdir. Benim fiesta için pasta, hare giderici, cila ve boya koruma için 200 tl fiyat istediler emin olamadım.

Yorum bağlantısı
Buğra Höngül

200 lira fiyat çok uygun ama bu çok uygular beni korkutuyor artık malum pasta cila 150 furyası hâlâ devam ediyor

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Arif Aykın
5 dakika önce, Buğra Höngül yazdı:

200 lira fiyat çok uygun ama bu çok uygular beni korkutuyor artık malum pasta cila 150 furyası hâlâ devam ediyor

Kusura bakmayın tam anlamadım ne demek istediğiniz:unsure2:Arabayı ilk aldığımda ağustos ayında yaptırmıştım detaylı temizlik ve diğer tüm işlemleri 500 tl ye tanıdık dı. Normalde 650 tl istemişti heryer. Würth ürünleri kullanılmıştı komple. Aracımı o günden sonra hiç yıkamacıda ve benzinlikte köpük yıkama yaptırmadım hep kendim sonax cilalı şampuan ve ara ara sonax cila uyguladım. Bundan dolayı divortex bayisi olan kişi araçta çizik çok olmadığı için bu fiyata yaparız dedi yoksaki 300 tl istiyorlar.

Yorum bağlantısı
Buğra Höngül
Kusura bakmayın tam anlamadım ne demek istediğinizdefault_unsure2.gifArabayı ilk aldığımda ağustos ayında yaptırmıştım detaylı temizlik ve diğer tüm işlemleri 500 tl ye tanıdık dı. Normalde 650 tl istemişti heryer. Würth ürünleri kullanılmıştı komple. Aracımı o günden sonra hiç yıkamacıda ve benzinlikte köpük yıkama yaptırmadım hep kendim sonax cilalı şampuan ve ara ara sonax cila uyguladım. Bundan dolayı divortex bayisi olan kişi araçta çizik çok olmadığı için bu fiyata yaparız dedi yoksaki 300 tl istiyorlar.

Würth ürünleri kendi üretimleri değil fason üretim yaptırıyorlar.
Bilmiyorum kil i izopropil alkolü demir tozu temizleyicisi pastası cilası (atarsa glaze sealant) waxı ki ürünlere bu kadar zam gelmişken..
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

Divortex firması bana 500 ml lik bakım ürünleri yollamıştı 6 aydan fazla olmuştur. Yurtdışındaki bilindik markaların genel anlamda biraz gerisinde idi ürünleri. Arşivde bikaç foto olacaktı. Kumaş temizleyicisini kangooda test etmiştim güzeldi ancak lastik parlatıcısı istediğim gibi çıkmadı. Hızlı cila ve torpido koruyucu da vardı sette ancak deneme fırsatım olmadı geçenlerde yeğenime verdim.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...