İçeriğe Yönlendir

Çimento Benekleri Giderme


Kemal Mert

Recommended Posts

Kemal Mert

Sirke her derde devaymis da haberimiz yok. İnsan atesleniyor sirkeli su ile ateşi yüksek yerlere tampon uygulama yapılarak ateş düşürülüyor. Evi silerken kovaya yarım çay bardağı sirke dökmek mikropları kırmaya yetiyormuş şimdi böyle bir şeye de faydası oldu. Ben cam silecegine bir miktar (yarım çay bardağı) koydum cam sileceği daha rahat çalışıyor ve küçük lekeleri daha rahat çıkarıyor. Bakalım kim bilir ne faydaları vardır da biz bilmiyoruzdur.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Mercimek verelim bas sirkeyi :)

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 2 ay sonra...
Kemal Mert

Arkadaşlar selam, bir türlü tam anlami ile geçmeyen çimento lekelerini sonunda geçirdik. Araç ayna gibi oldu çok şükür. Resim ekliyorum. Konsantre bir ürün 1/10 oranında kullanılması gerekiyor. Boya ve kaportaya yan etkisi yok. Dileyen internetten arastirabilir. Reklam olmaz ise firma ismini paylasabilirim. Ürün ismi Lime-min1ee16ebd9a4d114c410988b3ca49aac5.jpg

Yorum bağlantısı
Kemal Mert

Daha evvel de bahsini açtığım konuda iş yerinde sıçrayan çimento damlalarini üzüm sirkesi ile geçirmiştim. Ama daha sonrasında evimizin yanına bina çıkmasi sonucu tekrardan aynı sıkıntı ile karşılaştım. Binanın zemin betonu dökülüyor ve bu esnada heryere çimento sıçrıyor. Benim araç ta bundan nasibini almış. Yine üzüm sirkesi ile geçiririm diye umut etmiştim. Dün üzüm sirkesi ile saatlerce uğraştım ama bir türlü çıkaramadım. Hatta elma sirkesi bile uyguladim ama banamısın demedi. Sonra biraz araştırdım sordum soruşturdum şimdilerde katların peş peşe kısa sürede çıkması amacıyla betonun çabuk donmasi için betona ilaç katiliyormus. Bizim iş yerinde olan beton ana baba usulü döküldüğü için harç kurusa bile sirke ve basınçlı su ile çıkmıştı. Ama bu ilacli çimento damlaları bir türlü çıkmadı. Bugün ceyhanda yikamacima gittim. Öğleden sonra giristik ve sorunu çözdük. Kendinde bir ilaç vardı. 1/10 oranında karışım yaptık ve uyguladik. Bir önceki mesajimda bahsetmiş ve ürünün katologunun resmini çekmiştim. Firma ismi reklam olmasın demiştim ama ses çıkmadı galiba sıkıntı olmayacak. Yar-kim diye bir firma. Ve ürünün adı Lime-Min. Bu konuda sıkıntı çekenlere en iyi sonucu verecektir. Biz kısa sürede kesin çözüm bulduk. Katalog resmi ve aracın anlık görüntüsü. Keyifli forumlar.

43a84af43e42986fab3d2ef85aacd5e8.jpg

65b2e3927ed420ca9a8066608093dec3.jpg

ad4d337780ad01eb5114033ef1fc9064.jpg

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Geçmiş olsun, tuzruhu ile silseydiniz anında çıkardı, yazdım ama :rolleyes:

 

 

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Kemal Mert

Teşekkür ederim. Tuzruhundan korktum abi. Aldım marketten ama üzerinde oksitlenme yapar deyince çok çekindim.

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

o çıplak metal için, normalde birşey yapmaz, zaten boca etmeyeceksin, beze sür sil bile yeterdi, neyse sorunun hallolduya önemli olan bu :)

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

Yar kim yerli bir firma, glass guard ürününü severek kullanırım yıllardır.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...