İçeriğe Yönlendir

2009 Toyota Corolla Elegant mı, Ford Focus Titanyum mu?


Muzaffer Gülsen

Recommended Posts

Muzaffer Gülsen

Arkadaslar şu an focus 1 kullanmaktayim. Konforu olsun, yol tutuşu olsun, memnunum. Arabamı değiştirmeyi düşünüyorum. Yine focus alacaktım, bana toyota ya da bak dediler. Konforu olsun, yedek parçası olsun, alım satımı olsun, her yönden focustan daha önde dediler, kararsız kaldım bana artıları ve eksileriyle söyler misiniz, hangisine yöneleyim?

Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

2007 f2 tdci sedan kullandım 2 yıl, 4 ay kadar da 2009 corolla 1.6 tam otomatik kullandım. Otomatik olacaksa corolla diyorum diğer türlü focus derim. Corollanın parça fiyatı focustan ucuz değil denk seviyede çoğu zaman. Sanırım f2 veya 2.5 kasa bakacaksınız. Focusun tavanı corolladan daha yüksek ve arka kısım daha ferah(evdekiler corollayı basık buldu beğenmediler) ön tarafta fark hissedilmiyor iki araç da güzel. Genişlik olarak corolla az daha geniş ama farklar aşırı değil. Corolla bi tık daha konforludur ama virajda da o tık kadar yatar. Focus daha kemiklidir.

Yorum bağlantısı
Ahmet Türedi

Öncelikle şunu belirteyim Toyota'nın tek artısı genişlik diğer yönler eşit yada Focus üstündür.Size bunu söyleyen kim merak ettim.C sınıfında focus toyotadan fazla satarken nasıl toyota daha iyi diyorlar anlamadım.Nisan ayı verilerine göre yıl başından beri satılan focus adeti 4952 ,corolla adeti 4404 adet.Çok satan aracın 2.elide çok daha hızlı satılır.Ayrıca yedek parçasıda daha fazla olur.

Kulaktan dolma her söylenene itibar etmeyin bence gidin ve test sürüşü yapın ondan sonra karar verin.İçine oturmadığınız araç için yorum yapmak havanda su dövmek gibi bişey.

  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ali Gök

corolla efsane kasasından dolayı alım satımı konusunda efsane adını aldı lakin güncel kasalarının o kadar da hızlı satılmadığını duyuyorum. gerçekmi alıp satanlar tabi bilirde 2 arkadaşım tahminlerinden uzun sürede sattılar piyasada yazan rakamlarında altına

Yorum bağlantısı
Muzaffer Gülsen

Ben de focustan yanayim  ole diyince kafam karisti bi de size sorayim dedim aklimdaki soru işaretleri gitti saolun

Yorum bağlantısı
Bekir Mızrak

Bence Focustan şaşma, Toyota efsane kasadan kalma haksız bir ünvana sahip.

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Enes Güler

Her türlü focus derim corolla sadece uzun ömürlü olduğu için tercih ediliyor fakat focusun ondan eksik bir yanı yok. Yol tutuş konfor performans açısından focus daha iyidir. Corolla biraz daha geniştir

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...