İçeriğe Yönlendir

Fiesta VI - Zırıltılı Egzos Sesi


Abdullah Tutak

Recommended Posts

Abdullah Tutak
(düzenlendi)

Merhabalar 2011 model Titanium Otomatik Fiestam da gaza yüklendiğimde yada rampalarda çıkarken aracın arkasından egzostan sanki zırıltılı değişik bir ses geliyor. Egzos flanşı sorunu olduğunu söylediler değiştirdim fakat hala problem devam ediyor çok sık olmasa da yinede duyduğumda rahatsızlık veriyor. Konu hakkında düşüncelerinizi bekliyorum. Teşekkürler.

tarihinde İnan Çınar tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Serhat Mirkelam

O ses bendede var ve sinir bozucu bende gostermedım gıdıp. o sekılde kullanmaya devam edıyorum 2500 devır cıvarlarında zırıltı yapıyor

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Abdullah Tutak

 

 

 

 

694b93.jpg

Aynen egzos spirali onu değiştirdim. Görseldeki gibi birşeydi fakat yine yapıyor. Özellikle 60 - 80 arasında giderken gaza yüklendiğimde daha çok duyuyorum. Ve bir soru daha bu hız aralığında giderken gaza yüklendiğimde spor mod gibi hızlanmaya gecerken vites düşürdüğünde bazen çok sert bir şekilde tak diye bir ses olup araba kendini kasıyor ve vitesi düşürüp ivme alıyor. Otomatik fiestalarda seri hızlanılmak istenildiğinde genelde böyle birşey oluyormu yoksa benim şanzımanda problem olabilir mi?

Yorum bağlantısı

Kalkış yaparken ve roleantide gaza bastığınızda devir düşerken geliyormu?Cızırtı şeklinde olması lazım,cevabınız evet ise aracınızda turbo var ise turbo wastegate den geliyor aynısı bendede var otokoç servis müdürü bizzat denedi ve hepsinde var dedi..

Yorum bağlantısı
Abdullah Tutak

Yok o zaman ses gelmiyor. Araçta turbo yok atmosferik diye biliyorum.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...