İçeriğe Yönlendir

Tisan adası


Celal Maraşlıoğlu

Recommended Posts

Celal Maraşlıoğlu

Bu sene adanadan fazla uzağa açılmadan yakın mesafeli bir plan düşünüyoruz tisan adası hakkında olumlu yorumlar okudum ama konaklama hakkında pek birşey bulamadım o civarda yaşayan ya da daha önce tatil yapan birisi yardımcı olursa sevinirim.

Yorum bağlantısı
Hüseyin Vuruşkan

ben geçen yaz gitmiştim. tekne turları filan güzel oluyor. konaklama sorun olmaz. çok fazla kiralık ev mevcut. dar sokaklarını gezerek veya zaten 1 tane büfe/lokanta olan yere sorarak o işi halledersiniz. fazla gezilecek bir yeri yoktur bunu biliniz. genç kıpır kıpır insanlara göre değil de, daha fazla yaş ortalaması yüksek olanların kafa dinlemeye geldikleri yer olarak diyebilirim. :) iyi tatiller şimdiden. 

Yorum bağlantısı
Mehmet Akif Güler

2 sene önce gitmiştim hanımla. Hüseyin Bey de bahsetmiş gençlere göre değil ama sessiz sakin genelde emekli kesimi mevcut.

Dublex tarzı bir çok yazlık var. Ben Eylül başında 135 TL den tutmuştum günlüğünü. Ama yazlıkta rahat 10 kişi kalabilir.Kumsalı taşlı Tisan'ın biraz ileride mavikent ti galiba oranın kumsalı daha iyi.Saklı kalmasını isteyen sakinleri var :)  Kafa dinlemeye bire bir.Olta balıkçılığını seviyorsanız oltanızı da alınız.Akşamları oturulacak çok güzel bir iskelesi var.Havası ve dağ manzarası muazzam.Pek bilinmeyen bir yer.Konaklama için sahibinden de ilanlar var irtibat numaraları orada mevcut.

iyi eğlenceler.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mahmut Şahin

bende birkaç sene önce bir hafta kaldım tisanda. geniş bir aileniz yok ise yada ne bileyim her gün balık tutmaktan sıkılmazsanız sorun yok. ama bu saydıklarımın dışında bir müddet sonra teknesi vs. olmayan ama kıyıdan denize bakan biri için başka da yapacak bir şey bırakmayan bir yer. tek bir bakkalı ve asgari düzeyde yeme içme imkanı olan bir yer. ilk yerleşimde eksik malzemeniz olursa tisanda bulamayacağınız gibi o dağlık araziyi de yeniden geçmek zorunda kalacağınızı unutmayın. görmekte fayda var elbetteki. caydırmak niyetinde değilim. sadece beklentinizi yüksek tutmayın ve ihtiyaçlarınızı iyi hesaplamadan tisana giriş yapmayın derim. deniz ve sakinliği ise gerçekten güzel.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...