İçeriğe Yönlendir

Connect - Karter Contası


Muhammed Furkan Yılmaz

Recommended Posts

Muhammed Furkan Yılmaz

Karter contasından dolayıymış, sızıntı şeklinde yağ kaçağı var, bazı ustalar bu connect de kronik sorun conta da değişse yine bu sızıntı şeklindeki kaçak geçmez diyor,kafam karıştı,sizin başınıza geldi mi daha önce ve değiştirdiyseniz fiyat ne ödediniz,kaçak kesildi mi? ,teşekkürler 

Yorum bağlantısı
Muhammed Furkan Yılmaz
On 14.08.2017 at 18:20, Yunus Şenyiğit yazdı:

Sana yalan söylemişler . yapan usta yapar. İşi bilmeyen e gidersen her şey duyarsın. Kartel conta +sıvı conta ile yapılır. Kartel conta 30 tl orijinal sıvı conta 20 tl . 50 tl usta ücreti toplam 100 tl arada sağlam bir ustaya . bunun yanında yağ değişecek 120 tl o desen . 200-250 bulur. serviste ise 300-500 arası . +yağ değişimi ekleyeceksin.

Yan sanayi parca kullandırma 3-5 ay sonra tekrar. Tekrar değiştirmen gerekebilir.

Şanzımanın inmesi gerektiğini söylediler,450-600 tl civarı fiyat verdiler :unsure2:

Yorum bağlantısı
Bekir Memur
On 17.08.2017 at 04:17, Muhammed Furkan Yılmaz yazdı:

Şanzımanın inmesi gerektiğini söylediler,450-600 tl civarı fiyat verdiler :unsure2:

Kendini uyanık sanan hayatı yağ değişiminden ibaret olan ve işi gücü dolandırıcılık olan kendini usta diye piyasaya pazarlayan şahısların bazıları connectlere 7 litre yağın tamamını koyuyor.

Geçen sene benimde aynısı başıma geldi 1 litre fazla yağı akvaryum hortumu ve şırınga ile çektim aldım. Tabi alta eğildiğimde basınçtan dolayı yağın bir kısmını kaçırmış. İşimi riske atmayıp yetkili servise götürdüğümde fazla yağ koydulduysa doğal olarak tahliye eder zaman zaman kontrol edin kaçak görürseniz getirin dediler. Bende altını yıkattım 1 sene oldu sızıntı vs yok.

 

Park edilen yerde devamlı yağ izi oluyorsa ozaman sıkıntı var demektir.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...