İçeriğe Yönlendir

Kuga - Xvision (SCC) Arka Park Sensörü


Volkan Dinçel

Recommended Posts

Volkan Dinçel
(düzenlendi)

Arkadaşlar biliyorsunuz Trend X lerde arka park sensörü yok..Ford aksesuar kataloğunda gezerken bu ürünü tavsiye ettiklerini gördüm..Hemen servis danışmanını aradım ve ürünü sordum..maalesef konu ile ilgili bilgisi yoktu..forumlarda araştırdım maalesef forumlarda da konu ile ilgili bilgiye rastlamadım...Kugalarda park sensörünün takılı olduğu yer gri mat plastik olduğundan piano black veya büyük gözlü park sensörlerinden taktırmak istemedim ..Servis konu ile ilgili Ford yedek parçayı aradı onlarında bilgisi yoktu :) ..neyse ben vardır bir hikmeti diyerek siparişi verdim..

 

Ürün öncelikle araca tam uyumlu...arka tampona takılan sensörler tam istediğim gibi küçük gözlü ve arka tampon plastiği ile aynı renk.. uyarı sesi aracın hoparlörlerinden geliyor ve bence en iyi kısmı ise neredeyse arkadaki araca sıfır yaklaştırıyor..şimdiye kadar bu kadar keskin çalışan bir park sensörü görmemiştim..ortalama olarak 30 cm kala kesintisiz bip sesi duyarken bu ürün neredeyse 5 cm. kalaya kadar yaklaştırıyor..ben memnun kaldım..fiyatı maalesef biraz pahalı (montaj dahil 550 TL ödedim) pahalı mı evet..memnun kaldım mı sonuna kadar evet.. :) deneyeme değer..

tarihinde İnan Çınar tarafından düzenlendi
  • Beğen 3
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Orjinal gibisi yoktur.. İyi yapmışın. Sadece park ederken çok yaklaşmak değil, yaya çocuk vs güvenlik için de önemli olduğunu düşünüyorum. 

Güle güle kullan.. 

 

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Volkan Dinçel

Aynen abi hatta katalog da ön park sensörleride var ama servis sıkıntı çıkartır diyor araştırma aşamasındayım :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
On 07.09.2017 at 22:17, Volkan Dinçel yazdı:

Aynen abi hatta katalog da ön park sensörleride var ama servis sıkıntı çıkartır diyor araştırma aşamasındayım :)

 

Araç orjinalinde varsa ve ecu'nden aktif edilebilecekse olur bence.. 

Önce servisin onayını al. 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...