İçeriğe Yönlendir

Edremit-Ayvalık Civarı LPG Ustası Arıyorum


Bora Korkmaz

Recommended Posts

Bora Korkmaz

Merhabalar;

 

1 yıl kadar önce İzmir'den Edremit'e taşındım. Daha önce aracımın (focus 1) bakımlarını Ustaeller'de yaptırıyordum. Ancak bu bölgede ne bir Ford servisi, ne de güvenilir bir LPG servisi bulamadım. Her ikisi için de tavsiyelerinizi bekliyorum. Özellikle LPG tankımın ömrü dolduğu için bugünlerde iyi bir LPG servisi bulsam çok iyi olacak. Aslında mesafe benim için çok önemli değil, Balıkesir'den Ayvalık'a, hatta Aliağa'ya kadar olan bölge için tavsiyeleriniz olursa çok sevinirim. Şimdiden herkese teşekkürler, selamlar. 

Yorum bağlantısı

Ben Akçay'da oturuyorum. Mart ayında araç muayenem vardı. LPG tankımın, 10 yaşını doldurması nedeniyle, bende LPG tankımı yeniledim. Birkaç yerden fiyat aldım. En uygun fiyatı Akif Usta Lpg verdi. Orada LPG tankımı yeniledim. Yeni tank montajından sonra birkaç resmi evrak düzenlendi, faturası ile Edremit içinde Makina Müh. Odası Şubesine yönlendirdi. Orada kontrolleri yapıldı ve sonrasında muayeneden geçti. Akif Usta, esnaf olarak bende olumlu izlenim bıraktı. Bir görüşün derim.

Akif Usta LPG & Elektrik / Akif Özer / 538 568 32 02 / TÜVTÜRK'ün bulunduğu Sanayi Sitesinde...

 

Bakım servisi olarak ta; Edremit içinde "Kardeşler Ford Özel Servisi" var. Bir kez, aracımda tanımlayamadığım bir ses nedeni ile uğramıştım. İlgilendiler, dinlediler fakat beni tedirgin eden ses orada çıkmadı. Bende hayırlı işler dileyip ayrıldım. Birde, buralarda bir arkadaş bu bahsettiğim servise aracının işlerini yaptırdı. Konuşmalarımızda olumsuz birşeyden bahsetmedi. Notunuzda olması bakımından belirtiyorum. 

Kardeşler Ford Özel Servisi http://www.edremitototamircileriodasi.com/component/k2/item/128-kardeşler-ford-özel-servisi.html

 

 

 

Yorum bağlantısı
Bora Korkmaz

Hocam ilginiz ve detaylı bilgilendirmeniz için çok teşekkürler. En kısa sürede her iki servise de bir ziyarette bulunacağım. Selamlar. 

Yorum bağlantısı
Hakan Bayrak

Bora Bey merhaba. Muhteşem Abi gibi ben de Akçay'da oturuyorum. LPG ustası olarak Kadıköy'de As Otogaz var oraya gidiyorum. Ali ve Sadettin Ustalar var. Sadettin Usta iyidir asıl mesleği oto elektrik. Yanlış hatırlamıyorsam Ford servis geçmişi var. Ben de geçenlerde tank ve boru hariç yenilettim ilgilenir iyi bir ustadır. Selamımı söyleyebilirsiniz beni hatırlamazsa arabayı muhakkak hatırlar. :) Hem Muhteşem Abi'nin söylediği yere hem yazdığım yere gider bakarsınız hangisi içinize siniyorsa aracınıza baktırırsınız. Her ikisi de içinize sinmezse yine yardımcı olmaya çalışırız bildiğimiz kadarıyla. Bu arada adliyenin karşısındaki büroda mı çalışıyorsunuz? Siz de isterseniz müsait olduğunuz bir zaman görüşebilir tanışabiliriz.

Yorum bağlantısı
Bora Korkmaz

Teşekkürler Hakan Bey. As Otogaz'ı da aldım listeye. Ben Edremit merkezde değilim, pek fazla da uğrayamıyorum doğrusu, ancak böyle işler olduğunda. Fırsat olursa görüşürüz elbette, selamlar, saygılar. 

Yorum bağlantısı
  • 3 ay sonra...
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...