İçeriğe Yönlendir

2017 Model Makyajlı Kasa Seat Leon 1.6 TDI 115 Ps DSG S&S Hakkında bilgi.. ??


Anıl Ercan

Recommended Posts

Anıl Ercan

herkese merhaba forum ahalisi suanda kullanmış oldugum Hyundai i30 aracımı Satıp Leon Alma arefesindeyim. Satma amacım tamamen Kasko probleminden dolayıdır. 

 

İ30 Bilindigi üzere donanım manyagı bir araç. Bu Leon'dada en az i30 kadar hatta biraz daha fazla donanım var kullanıcı arkadaslar yada test etmiş arkadaslar Alınır mı leon ? 

 

Aracın artı ve eksileri nelerdir ? Alcagım arac kırmızı renk style pakete ek advantec paket cam tavanlı alcantra koltuklu dsg vitesli vs. vs. arac hakkında bilgi verirmisiniz pişman olur muyum ?

Yorum bağlantısı
Rifat Şeker

Ne istediğinize bağlı olarak değişmekle birlikte Leon güzel araçtır. Motor sesi çok almaz trim sesi ileride fazlalaşır fakat çok rahatsız edecek kadar değil. Kapı lstikleri gıcırdar arada bir würt ürünleri ile silikon sprey gibi bakım yapmak gerekir. DSG şanzıman vites geçişleri güzel rahat bir şanzıman. Bagaj büyük Golften büyük mesela. Yakıt olarak Şehirden şehire ve sürücüye göre değişir. Koltukları biraz sert uzun yolda yorabiliyor. Led paket kesinlikle olmalı bende 105 bg olanı var. Atak seri bir araç , yol tutuşu limitleri çok zorlanmadığı sürece iyi. Üzerinde gelen lastikler berbattı ben Lassa impetus revo 2+ lastik alınca daha farklı bir araç gibi oldu. Yol tutuş ve lastik sesi olarak. İlk bakım 700 ikinci bakım için 950 tl istiyorlar :) Fiyatlar değişmiş olabilir. Ses sistemi gayet yeterli buluyorum. Yeni 8 ekranı denemedim ama muhtemelen oda daha iyidir. Bildiğim kadarı ile full link (telefon bağlantısı ) için ayrıca servisler para istiyordu. Aklıma gelenler bunlar. 

Yorum bağlantısı
Anıl Ercan

Kasko problemim söyle aracımda 2 adet cok ama cok ufak kaza kaydı var ikiside 2500 tl'lik. tampon ve far değişimi kasko 3.200 trafik sigortası 1000 tl tutuyor artı 500 tl de bakım var anlayacagınız benim bu hafta bi 5 bin tl arabaya yatırmam lazım. Diyorum ki arabayı satiyim 90 92 ye üzerine koyim 10 bin tl fr aliyim sıfır km. Dizelden vazgectim sıfır km mor renk fr buldum ilanıda bu sizce degermi satıp almaya

 

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-sifir-2017-seat-leon-fr-boheme-mor-456967731/detay

Yorum bağlantısı
Ali Gök

İ30 um olsa 92 verseler 1 dk düşünürsem hakkaten sahtekarım satardım anında

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan
16 dakika önce, Ali Gök yazdı:

İ30 um olsa 92 verseler 1 dk düşünürsem hakkaten sahtekarım satardım anında

2017 leri 120 125bin tl :)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...